Cea mai mare țeapă pe care și-a luat-o Becali. L-a anunțat cu mare fast, dar cariera sa e terminată

Dragos Stefanescu 24.10.2022, 16:11
Cea mai mare țeapă pe care și-a luat-o Becali. L-a anunțat cu mare fast, dar cariera sa e terminată

FCSB a făcut mai multe transferuri în această vară, însă mulți dintre jucătorii aduși au dezamăgit. Unul dintre aceștia este Rachid Bouhenna, fotbalist în care Gigi Becali își punea mari speranțe. Evoluțiile algerianului au fost însă modeste și a intrat rapid pe lista neagră a finanțatorului FCSB. Mai mult, conducătorii lui Sepsi, echipă la care Bouhenna a jucat în trecut, nu-i mai dau mari șanse algerianului în Superliga.

Attila Hadnagy nu vede cu ochi buni viitorul lui Bouhenna. ”Nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1”

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, a vorbit despre situația lui Rachid Bouhenna, care a jucat pentru covăsneni în perioada 2019-2021. Hadnagy a admis că fundașul algerian a fost un jucător extrem de util echipei covăsnene însă ulterior a avut o scădere de formă inexplicabilă. Mai mult, oficialul de la Sepsi consideră că Bouhenna nu mai are valoare pentru a juca în Superliga.

Nu mai vreau să comentez, cazul Bouhenna pentru noi este închis, cum am şi zis. A plecat de la noi pe uşa din spate, nu mai vreau să discut despre asta, dar din păcate pentru el, numai pe jos s-a dus de la noi. Strict fotbalistic pot spune că la noi a fost un jucător important, un fundaş foarte bun, a şi fost căpitanul de echipă, dar după aia, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Cum am zis, cred că nu mai poate să joace la nivelul Ligii 1, aşa văd eu.

La noi a făcut treabă, după aceea, nu mă mai interesează. Rău nu pot să zic că stătea, era un jucător de vestiar, nu făcea deloc scandal sau aşa ceva, era un jucător de echipă, nu am avut probleme când a fost la noi. Marea problemă a fost când a plecat, dar a trecut, nu mai vrem să vorbim despre el”, a declarat Attila Hadnagy, la Pro Arena.

Rachid Bouhenna va pleca în iarnă de la FCSB. Șefii roș-albaștrilor aveau mari așteptări de la algerian

În această vară, FCSB a făcut transferuri la foc automat. Gigi Becali a adus mai mulți fotbaliști, câțiva  dintre aceștia fiind aleși chiar de el. Unul dintre jucătorii doriți cu insistență de omul de afaceri este Rachid Bouhenna (31 de ani). Latifundiarul din Pipera își punea mari speranțe în jucătorul algerian.

Bouhenna a ajuns la FCSB imediat după ce s-a despărțit de CFR Cluj, însă evoluțiile sale au fost dezamăgitoare. Astfel, într-un timp foarte scurt el a intrat în colimatorul lui Gigi Becali. Algerianul este deja pe lista jucătorilor de care formația roș-albastră se va despărți în iarnă. Bouhenna a bifat doar 7 partide la FCSB în acest sezon. El este cotat la 400.000 de euro potrivit Transfermarkt.

Urmăriți Playsport.ro și pe