Cei patru amanți pe care Anamaria Prodan i-a cunoscut prin intermediul presei: „Din presă am auzit că am fost cu Burcă, Becali și alții” – GALERIE FOTO

Catinca Giosanu 11.01.2023, 08:57

Anamaria Prodan este din nou o femeie liberă după ce s-a oficializat divorțul. Impresara a fost implicată într-un scandal de proporții uriașe în anul 2019. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost filmată când l-a lovit pe Dan Alexa. Cei doi au avut o discuție foarte aprinsă, care a dat naștere multor suspiciuni și zvonuri.

Anamaria Prodan, pusă în situații neașteptate

În presă a circulat informația potrivit căreia Anamaria Prodan ar fi avut o poveste de iubire cu Dan Alexa. Cei doi au fost, în 2019, protagoniştii unui episod incredibil. La finalul meciului Astra Giurgiu – FC Botoşani, scor 2-2, vedeta l-a lovit cu pumnul în plină figură pe fostul antrenor al formației giurgiuvene.

Povestea pumnului încasat de Dan Alexa a făcut înconjurul României. După acest eveniment, s-a vehiculat că impresara l-a înșelat pe Reghecampf cu fostul internațional român.

Impresara, acuzată că are amant

Agentul FIFA a povestit, într-un podcast de pe YouTube, cum a decurs totul. Ea a subliniat că nu l-a lovit din gelozie pe Dan Alexa. În orice caz, fostul iepuraș Playboy regretă gestul pe care l-a făcut.

Nu, nu avea nicio legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el…”, a spus Anamaria Prodan la podcastul ”Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu”.

”S-a spus că trebuia să mă mărit cu el”

Anamaria Prodan a recunoscut, de asemenea, că fostul ei soț a trăit mult timp cu impresia că ea a avut o relație și cu Gigi Becali.

Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: `Ce stai toată ziua la palat?`

Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în el (n.r.- în Alexa) că suntem împreună?”, a mai spus Anamaria Prodan, la podcastul găzduit de Viorel Grigoroiu.

De la ce a pornit scandalul cu Dan Alexa

Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a explicat, la final, motivul pentru care s-a înfuriat și l-a lovit pe fostul fotbalist.

”Fii atent de la ce a pornit. Dan a retrogradat cu Călărași, l-am pus la Astra, era campioana României. Am făcut toate transferurile. Eu n-am impus nimănui nimic. (…)

Ne-am uitat pe jucătorii din străinătate, ăla, ăla, ăla, printre care și Tiram din Israel. Urmează meciul cu Botoșani. Tiram facem 11 metri, 1-0 pentru Botoșani. A greșit, asta e, fundaș central, mă făcea praf patronul.

Alexa nu era pe bancă, era suspendat. Pe final, dă Tiram gol cu capul, se încheie la egalitate, slavă Domnului. Când am ieșit, s-au întâmplat anumite evenimente pe lângă mașina mea, lume multă. Când dau să plec, înăuntru scandal. M-am întors. Era Dan, erau jucătorii de la Botoșani, toată lumea. Și a început scandalul cu transferurile proaste, să-i dea afară.”, a adăugat agentul FIFA.

Urmăriți Playsport.ro și pe