Cel mai mare secret al lui Gigi Becali, dezvăluit dintr-o sursă neașteptată. Ce îl face pe finanțatorul FCSB să uite de toate problemele

Moldoveanu Camelia 29.12.2021, 13:29
Cel mai mare secret al lui Gigi Becali, dezvăluit dintr-o sursă neașteptată. Ce îl face pe finanțatorul FCSB să uite de toate problemele

Cu ceva timp în urmă, Gigi Becali era sufletul petrecerilor și îi plăcea să facă show la orice eveniment la care participa. Prezența patronului FCSB garanța distracția. Cu toate că în urmă cu ceva timp a decis să-și dedice timpul Lui Dumnezeu, nu poate uita niciodată o melodie preferată. Adrian Enache a dezvăluit ce piesă îl înnebunește pe latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali își iese din minți când aude melodia sa preferată

Adrian Enache, în cadrul podcastului „Laivu’ lu’ Enache”, a vorbit despre un episod mai puțin cunoscut din lumea fotbalului românesc. Artistul a povestit cum a ajuns să cânte în Grecia melodia preferată a lui Gigi Becali și a lui Dănuț Lupu.

Când s-a transferat Dănuț Lupu la Panathinaikos… A fost primul mare transfer de milioane de dolari după Revoluție. M-am dus acolo, lui îi place foarte mult muzica grecească. La un moment dat m-am dus într-un magazin, cântam în Creta pentru petrecerea unei firme mari. La un moment dat am cântat ceva în grecește, m-am dus în magazin să cumpăr ceva. M-a invitat patronul și mă aude vorbind românește.

Zice «Romania?». Zic «Da». «Aaa! King! Maradona! Dănuț Lupu! Romania! Lupu, Lupu!». «Du-te, bă, de aici, îți place de Lupu?». Eu, ca să îl întărât. «Da, da, da!». «Vrei să vorbești cu el la telefon?». Și i-l dau. Zice (n.r. Dănuț Lupu) «Alo! Ce e mă, javră? » – cum face el. «Vezi că vorbești cu grecul». A vorbit cu el în grecește, i-a povestit. Mi-a zis «Tu poți să cumperi ce vrei, îți dau totul gratis! Ești frate cu Dănuț, ia tot!». M-am folosit și eu, am luat. Crezi că m-am oprit? Nu m-am oprit! Am zis că o dată… După aia, dacă se supără pe Lupu? Și m-am gândit așa, lui îi place o melodie foarte mult și lui, și lui Gigi Becali”, a spus Adrian Enache în cadrul podcastului „Laivu’ lu’ Enache”.

„Nu mă duc nicăieri”

Melodia care îl înnebunește pe Gigi Becali, „Den Pao Pouthena”, se traduce „Nu mă duc nicăieri”, iar refrenul melodiei sună astfel:

Nu mă duc nicăieri, nicăieri, nicăieri
aici voi rămâne
nu mă duc nicăieri
iubirea mea eşti tu
şi nu te las”.

Gigi Becali a renunțat la palatul de pe Aleea Alexandru

Renumitul palat de pe Aleea Alexandru, care are o istorie veche de peste 100 de ani, a fost cedat de Gigi Becali către cele trei fete ale sale, Cristina, Alexandra și Teodora. În vârstă de 63 de ani, finanțatorul echipei FCSB spune că nu se mai gândește la cum să își mărească averea și a început deja să le împartă rudelor din bunurile sale. La fel s-a întâmplat și cu celebrul palat în care încă locuiește Gigi Becali. Deși acesta este în continuare principalul domiciliu al omului de afaceri, în acte nu mai apare numele lui Gigi Becali.

Palatul e la fete, le-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e, vrăjmașul, împrăștie mintea, când o împrăștie nu mai poți s-o ții la Dumnezeu că o împrăștie el colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, și-a explicat Gigi Becali decizia.

În schimb, Gigi Becali spune că nu va renunța la două proiecte de suflet ale sale: FCSB și compania de construcții Arcom.

Țin Steaua, Arcomul, două care sunt mari, celelalte nu mă mai interesează, lucruri mici”, a mai precizat Gigi Becali, potrivit România TV.