S-a dezlănțuit Dănuț Lupu la adresa clubului de suflet. Fostul mijlocaș al „câinilor” dă de pământ cu Iuliu Mureșan

Bordei Radu 25.12.2021, 11:27
S-a dezlănțuit Dănuț Lupu la adresa clubului de suflet. Fostul mijlocaș al „câinilor” dă de pământ cu Iuliu Mureșan

Fostul mijlocaș al echipei din Ștefan cel Mare nu are milă de gruparea la care a cunoscut atâtea satisfacții. Lupu este cunoscut pentru opiniile sale tăioase, în care analizează tot ce se întâmplă la Dinamo. Fostul internațional nu putea sta indiferent ndupă ultimele evenimente de la club.

Dinamo nu are parte de sărbători liniștite, nu doar din cauza locului din clasament. Pe lângă amenințarea retrogradării, schimbarea lui Mircea Rednic a declanșat o adevărată furtună în Ștefan cel Mare. Suporterii și conducătorii au început să se critice reciproc și sute de fani s-au retras din programul DDB.

Fostul mijlocaș al lui Dinamo îl critică pe Iuliu Mureșan. „Ce cauți tu la Dinamo, nu ai niciun rol”

Dănuț Lupu nu este impresionat de ceea ce a arătat Iuliu Mureșan până acum, în conducerea clubului. Mai ales după demiterea lui Mircea Rednic, administratorul clubului a fost criticat de majoritatea suporterilor și de fostele glorii.

Domnul Mureșan a făcut treabă bună în trecut, tot respectul, dar acum nu știu cu ce ajută el clubul. Nu e specializat în nimic, el nu face decât ce îi spune domnul Zăvăleanu. Deci, e un fel de purtător de cuvânt, asta putea s-o facă oricine. De aceea nu știu ce caută el aici, care este rolul lui. Una e CFR, alta e Dinamo. Dacă mergi în Caraibe şi faci plajă, nu înseamnă că poţi să mergi la Poiana Braşov şi să faci plajă, declară Dănuț Lupu, la Telekom Sport

Cum a câștigat Mureșan „războiul” cu Mircea Rednic. „A greșit când a făcut asta”

Deși a fost susținut de suporteri, Mircea Rednic a fost îndepărtat de la club de Iuliu Mureșan. Antrenorul și oficialul nu aveau deloc o relație bună.

Rednic a luat decizia greşită când a venit. Rednic a crezut că poate să-l schimbe pe Mureşan cu ajutorul DDB-ului, dar Mureşan a fost mai iute şi a reuşit el să-l schimbe pe Rednic. Eu nu ştiu ce garanţii are Mureşan ca să nu plece şi el, a declarat Dănuț Lupu

Nici Flavius Stoican nu a scăpat de criticile fostului mijlocaș. Acesta nu are încredere în capacitățile lui Iuliu Mureșan de a scăpa echipa de la retrogradare.

Nu cred că Stoican are puterea necesară să mobilizeze acel vestiar. Și vorbim de un vestiar divizat în vreo 3-4 tabere. Am văzut că are încredere, a dat el declarații, nu știu ce să zic. Nu vreau să retrogradeze Dinamo, dar la cum arată lucrurile nu am nici mari speranțe, a mai comentat fostul jucător.

Urmăriți Playsport.ro și pe