FOTO. Gigi Becali s-a săturat de oamenii nevoiași și i-a alungat de la palat. Imagini incredibile din Aleea Alexandru

Ștefănescu Dragoș / 24.12.2021, 18:05

Gigi Becali este recunoscut pentru milostenia față de semenii aflați în suferință. În mod surprinzător, în prag de Crăciun, latifundiarul s-a săturat de oamenii nevoiași și i-a alungat de la palat.

Gigi Becali i-a alungat de la palat pe oamenii nevoiași

De-a lungul anilor, Gigi Becali s-a remarcat prin milostenia arătată față de semenii aflați în suferință. În fiecare an, în prag de sărbători, palatul din Aleea Alexandru devine loc de pelerinaj pentru oamenii nevoiași. Aceștia nu au plecat niciodată cu mâna goală de la palatul lui Gigi Becali. Și în acest an, zeci de  oameni amărâți l-au așteptat pe latifundiarul din Pipera. În mod surprinzător, acesta a coborât din mașină și le-a transmis tutror că nu le va da niciun ban. Totuși, Becali le-a promis oamenilor că îi va ajuta în luna ianuarie. Exasperat de insistența unora, Becali s-a văzut nevoit să-i alunge pe toți cei prezenți, din fața palatului său.

Gigi Becali, încă o dovadă a milosteniei sale

Patronul FCSB este unul dintre cei mai bogați oameni din România și, după cum a dezvăluit Dumitru Dragomir, deține foarte multe terenuri. S-a concentrat în mare parte pe zone prospere, ajungând să cumpere foarte mult în apropierea Bucureștiului.

Dezvoltatorul cartierului Cosmopolis, aflat foarte aproape de București, le-a promis oamenilor că o să le construiască și o biserică, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. O femeie a avut inspirația să-l sune pe Gigi Becali și să-i ceară ajutorul, cu toate că nu se cunosc. Astfel, latifundiarul din Pipera a donat către comunitate un teren de 2.000 mp pentru a se construi biserica mult dorită.

Voiau să facă biserică și m-au sunat. Era în Cosmopolis, acolo, le-a promis că le face biserică și nu le-a făcut. M-a sunat o femeie care e creștină, merge la biserică și mi-a zis că vor să facă. Le-am dat 2.000 de mp, ce mare lucru. E prea mică milostenia ca să o discutăm”, a declarat Gigi Becali pentru cancan.ro.

Enigma averii lui Gigi Becali

Gigi Becali are o avere impresionantă care îl plasează în topul milionarilor din România. La final de 2021, Gigi Becali este pe locul 14 în clasamentul celor mai bogaţi români, conform ierarhiei realizate de revista Capital.

Latifundiarul din Pipera are o avere estimată între 325 şi 425 de milioane de euro, fiind cel mai bogat patron de club din Liga 1. Ion Țiriac este singurul om din sport care îl depășește pe Becali în acest top. Fostul tenismen are o avere estimată la 2 miliarde de euro.

În ciuda acestor estimări făcute de specialiști, există multe persoane care susțin că Gigi Becali ar avea o avere mult mai mare. Cristi Borcea, finul patronului de la FCSB, susține că acesta ar avea o avere de peste 1 miliard de euro.

Eu cred că are peste 1 miliard, active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere”, a spus Cristi Borcea.