Cel mai mare secret al Simonei Halep a ieșit la iveală. Românca a dezvăluit un lucru neștiut de nimeni

Catinca Giosanu 11.01.2021, 15:29
Cel mai mare secret al Simonei Halep a ieșit la iveală. Românca a dezvăluit un lucru neștiut de nimeni

La cei 29 de ani ai săi, Simona Halep (locul 2 WTA) se pregătește de turneul de la Australian Open. Ea speră să dea lovitura anul acesta. Sportiva din Constanța a vorbit despre emoțiile cu care se confruntă la fiecare dintre meciurile sale. În plus, ea a dezvăluit cel mai mare secret pe care l-a ținut ascuns până acum.

Care este cel mai mare secret al Simonai Halep?

Simona Halep, una dintre cele mai constante jucătoare din circuitul feminin, a făcut mărturisiri cu privire la senzațiile pe care le experimentează în anumite momente ale partidelor de tenis. Iată care este cel mai mare secret al Simonei.

„Atunci când ne îndrăgostim, sunt fluturași frumoși, ți-e drag de ei. Pe teren, eu le numesc emoții negative, care te încurcă. Îmi dau arsuri la stomac, mă simt rău, nu pot să mănânc, nu pot să beau prea bine, așa cum o fac normal. Atunci îmi dau seama că sunt emoții negative.

Da, mi-au tremurat mâinile pe rachetă. Și mâinile, dar și picioarele. Ți se pare că nu mai poți să alergi, că nu mai ai coordonare. Te simți grea, ți se pare că nu mai ai viteză. Nu am scăpat de emoții negative și nu cred că voi scăpa vreodată”, a dezvăluit marea sportivă.

„Emoțiile fac parte din noi și trebuie să le acceptăm așa cum sunt”

Cât despre progresele pe care le-a înregistrat din momentul în care a început colaborarea cu celebrul psiholog Alexis Castorri, sportiva din Constanța a făcut următoarele afirmații:

”Consider că fac parte din noi și trebuie să le acceptăm așa cum sunt. Am lucrat și lucrez în continuare cu o doamnă psiholog, care nu e din România. Ea m-a învățat să accept această latură și să nu-mi doresc să fiu altfel.

Când descoperi și partea mai puțin bună a ta și poți s-o accepți, consider că poți să faci un pas înainte în ce poți să faci mai bine pe teren. Emoțiile pozitive îmi dau adrenalină, îmi dau un boost de energie ca să merg și să dau tot ce am mai bun din mine”, a povestit Simona Halep, conform Aleph News.

Ce spune Simona Halep despre carantina de la Australian Open?

Marea sportivă a luat în calcul faptul că va trebui să stea în carantină în momentul în care va merge la primul turneu de Mare Șlem al anului, însă este optimistă.

”Va fi dificil din punct de vedere mental, dar simt că experiențele mele în bule din 2020 mă vor ajuta să știu la ce să mă aștept. Sunt mai puțin stresată și pentru că știu că au COVID sub control în Australia și că odată ce se termină perioada de carantină, vom fi liberi!”, a mai spus Simona Halep pentru Reuters.

Urmăriți Playsport.ro și pe