CFR Cluj a anunțat că îi prelungește contractul lui Gabriel Debeljuh, dar îl umilește în fiecare zi

Robert Zanfir 21.08.2022, 16:23
CFR Cluj a anunțat că îi prelungește contractul lui Gabriel Debeljuh, dar îl umilește în fiecare zi

CFR Cluj i-a propus lui Gabriel Debeljuh (25 de ani) prelungirea contractului, dar nu i-ar fi plătit operația la ligamente și nici recuperarea. Mai mult, atacantul ar fi șantajat de către club, pentru a accepta o reducere salarială.

Dan Petrescu s-a plâns imediat după meciul cu Sahtior Saligorsk, din turul 3 preliminar al Conference League, că își va pierde principala „gură de foc”. Potrivit primelor informații de la acea vreme, Gabriel Debeljuh a suferit o ruptură a ligamentelor, care l-ar ține pe tușă pentru o perioadă îndelungată. Totuși, Cristi Balaj a anunțat la Playsport Live că absența atacantului ar putea fi mai scurtă decât se preconiza inițial. Cert este că ardelenii, în semn de apreciere pentru jucător, au anunțat că îi vor propune prelungirea contractului scandent în 2024.

Gabriel Debeljuh, umilit de CFR Cluj, care a anunțat prelungirea contractului

Totuși, relația dintre club și jucător nu ar fi chiar așa cum o arată declarațiile oficialilor. Potrivit Gsp, Debeljuh a fost nevoit să plătească din propriul buzunar 15 mii de euro, adică prețul intervenției chirurgicale suportate la Roma. Mai mult, tot 15 mii de euro va trebui să scotă din buzunar pentru recuperare. În plus, croatul și-ar fi plătit singur și deplasarea și cazarea. Totul, fără nici un ajutor din partea clubului, care i-ar fi dator și cu 40 de mii de euro, restanțe salariale din ultimele patru luni.

Dacă va fi nevoie de o intervenție ce-l va ține departe de teren 6 luni, îi vom propune lui Debeljuh prelungirea contractului, pentru a fi convins că aprecierea noastră este cel puțin la același nivel și că avem încredere că-și va reveni
Cristi Balaj

CFR Cluj încearcă să îi reducă salariul lui Debeljuh

Potrivit sursei amintite, CFR Cluj ar încerca să profite de situația în care se află jucătorul pentru a-i propune o reducere salarială. Astfel, ardelenii i-ar prelungi contractul golgheterului, dar cu condiția ca acesta să accepte o sumă mai mică.

Din ce am înțeles, are ceva la ligamentele încrucișate. Cred că va fi `out` șase luni. N-am cum să fiu fericit. Este foarte greu să-l înlocuim, este golgheterul nostru. Mai ales acum, când nu mai găsești atacanți. Să vedem ce jucători vom recupera în atac. Suntem subțiri, foarte subțiri. Astăzi au câștigat, bravo lor, suntem într-o perioadă bună, dar nu am cum să fiu fericit.

Dacă se vor califica trei echipe din România în grupele Conference League ar fi fantastic. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu Șahtior Soligorsk.

2,2 milioane de euro este cota de piață a lui Gabriel Debeljuh, potrivit transfermarkt

Urmăriți Playsport.ro și pe