CFR Cluj, bună de plată. Ardelenii au pierdut procesul cu Denis Ciobotariu și trebuie să îi achite salariile restante

Giosanu Catinca / 23.03.2022, 23:21
CFR Cluj, bună de plată. Ardelenii au pierdut procesul cu Denis Ciobotariu și trebuie să îi achite salariile restante

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a anuțat că Denis Ciobotariu a câștigat litigiul cu CFR Cluj.

CFR Cluj, din nou probleme mari cu banii

CFR Cluj, liderul din Liga 1, trebuie să bage adânc mâna în buzunar. Și asta, pentru că nu i-a plătit la timp salariile lui Denis Ciobotariu.

Fotbalistul care joacă pe post de fundaș central la FC Voluntari s-a plâns din cauza restanțelor salariale, iar reprezentanții i-au făcut dreptate.

CIOBOTARIU DENIS vs. FC CFR 1907 CLUJ SA –Pretenții financiare. Admite in parte cererea reclamantului. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare restante, a bonusului și a cheltuielilor de procedură. Respinge restul pretențiilor având ca obiect TVA aferent drepturilor financiare. Cu recurs în termen de 5 zile. Pronunțată azi, 23.03.2022, în ședința nepublică, la sediul LPF.”, se arată în decizia Camerei Naționale pentru Soluționarea Litigiilor.

Denis Ciobotariu a ajuns la CFR Cluj la începutul anului 2020. Înainte de asta, el a fost legitimat la Dinamo, de unde a fost transferat pentru 150.000 de euro.

”Toată lumea spune că e băiatul meu”

Fotbalistul a rămas cu un gust amar când a plecat de la CFR Cluj. Și asta, din cauză că nu a fost plătit pentru prestațiile sale. Acum, se pare că îi merge mult mai bine.

La antrenamente sau la joc, eu sunt mai dur, mult mai exigent față de el (nr. Denis Ciubotariu), în raport cu ceilalți. Trec mult mai ușor peste ce greșește Tamaș, Ricardinho sau Armaș decât în cazul lui Denis. Altfel, toată lumea ar spune că e băiatul meu și-l protejez! Este o situație delicată și complicată, dar până acum a fost OK. El a avut șansă pentru că Ricardinho a avut ceva probleme medicale și a ratat perioada de pregătire. Am jucat cu Denis până acum, dar pentru mine toți sunt egali. Eu nu fac diferențe pentru că nu vreau să pierd grupul. Pentru mine este complicat și niciodată nu voi pune interesul personal înaintea grupului!”, a spus Liviu Ciobotariu, într-un interviu acordat gsp.ro.

600.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform publicației de specialitate Transfermarkt.