CFR Cluj confirmă despărțirea de un jucător: „I-a fost reziliat contractul”

Robert Zanfir / 26.11.2021, 01:13
CFR Cluj confirmă despărțirea de un jucător: „I-a fost reziliat contractul”

Cristi Balaj a anunțat că Giedrius Arlauskis nu mai este jucătorul lui CFR Cluj. Portarul, de șase ori campion al României, a plecat în Lituania după înlocuirea lui Marius Șumudică, iar ardelenii au anunțat ruperea contractului.

CFR Cluj este eliminată din Europa, după eșecul de la Randers, 1-2. Liga 1 rămâne, astfel, fără echipă în cupele europene și se înmulțesc vocile celor care cer un nou moment zero în fotbalul românesc. Între timp, ardelenii au început curățenia de iarnă.

CFR Cluj confirmă despărțirea de un jucător: „I-a fost reziliat contractul”

Cristi Balaj a vorbit imediat după eșecul din Danemarca. Președintele CFR-ului a anunțat că va urma o restructurare a lotului, fără a da nume. Cu toate acestea, Balaj a confirmat ruperea contractului lui Arlauskis.

Arlauskis i-a fost reziliat contractul, nu aş vrea să dezvolt subiectul… Nu este jucătorul CFR-ului în acest moment,
Cristi Balaj, pentru TelekomSport.

Giedrius Arlauskis a plecat de la CFR Cluj imediat după demiterea lui Marius Șumudică și concedierea lui Marian Copilu. Portarul a plecat în Lituania, unde s-a tratat în urma unei probleme medicale.

Cu toate că a fost așteptat înapoi la echipă, portarul nu a mai revenit în țară, iar ardelenii i-au reziliat contractul.

Eu fără Marian nu văd viitorul echipei. Eu nu mai vin, ca jucător e mai greu să plec. Forţa noastră şi în teren şi în afară suntem noi! Noi pierdem acum, trebuie să mergem mai departe. A mai fost plecat Marian şi a fost circ.
Giedrius Arlauskis

Cristi Balaj anunță revoluție în lotul CFR-ului

Cristi Balaj spune că lotul campioanei României va fi restructurat în această iarnă. Ardelenii au deja stabilite câteva ținte.

„Repet, noi suntem în acest moment o echipă care joacă pragmatic. Nu facem spectacol, știm acest lucru. Sperăm ca în vara să îmbunătățim acest aspect. Vom face o reorganizare. Avem jucători care din păcate sunt în afara listei, nu joacă.

Vom vedea ce jucători vor rămâne, ce jucători vor pleca și ce jucători vor veni. Perioada următoare de iarnă și perioada de vară sunt foarte importante pentru echipă.

Noi avem deja jucători pe care îi urmărim de o lună de zile. Cu unii suntem în discuții. Rămâne de văzut ce vom decide în cele din urmă”, a mai declarat Balaj.

Randers – CFR Cluj 2-1! ECHIPELE DE START:

Randers: Carlgren – Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Tibbling, Laueborg, Johnsen, Ankersen – Egho, Bundgaard
Rezerve: Sondergaard, Dakir, Kehinde, Enggard, Lauridsen, Klysner, Bundgaard, Mistrati, Leth, Salou, Onovo, Kamara
Antrenor: Thomas Thomasberg

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Păun
Rezerve: Cristiano, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Susic, Costache, Culio, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Randers (Danemarca)
Arbitru: Donald Robertson / Asistenți: Alan Mulvanny, Calum Spence (toți din Scoția)