CFR Cluj transferă de la Dinamo pentru a-l înlocui pe Djokovic. Cine e principala țintă a „feroviarilor”

Catinca Giosanu 22.01.2021, 11:15
CFR Cluj transferă de la Dinamo pentru a-l înlocui pe Djokovic. Cine e principala țintă a „feroviarilor”

Oficialii de la CFR Cluj s-au hotărât să transfere un jucător de la Dinamo pentru a-l înlocui pe Djokovic. Cine e principala țintă a „feroviarilor”?

CFR Cluj transferă de la Dinamo pentru a-l înlocui pe Djokovic

În vârstă de 30 de ani, Damjan Djokovic s-a înțeles cu Rizespor, noua echipă a lui Marius Șumudică. În schimbul acestuia, la CFR, ar putea veni fotbalistul Paul Anton. Acesta are 29 de ani și evoluează ca mijlocaș central.

Mijlocașul croat a acceptat oferta celor de la Rizespor. El a plecat în această dimineață în Turcia, împreună cu agentul său, Cătălin Liță.

Edward Iordănescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a vorbit foarte frumos despre fostul său elev, Paul Anton. Cel mai probabil, acesta va veni liber de contract la Cluj, mai ales că Dinamo se află acum într-o situație financiară precară.

Edi Iordănescu, despre Paul Anton: ”Un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent”

Edi Iodănescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivului român.

Paul Anton e un jucător cu care am lucrat. E un lider adevărat, un căpitan de echipă, un băiat extrem de echilibrat şi de inteligent”, a declarat Edward Iordănescu, la începutul anului, conform Antena Sport

Tehnicianul român l-a pregătit pe Paul Anton pe vreme când era Pandurii Târgu Jiu. Mai precis, în perioada 2014-2015. La acel moment, gorjenii au terminat pe locul 9 în Liga 1. Ei au fost eliminați în sferturile de finală ale Cupei României. Mai mult, Pandurii a jucat și în finala Cupei Ligii, unde a fost învinsă de FCSB cu scor de neprezentare. În sezonul următor, Paul Anton s-a transferat la gruparea din Ștefan cel Mare, unde a debutat chiar împotriva fostei sale formații, Pandurii Târgu Jiu.

Fotbalistul român a fost aproape de CFR și în vară, când a vrut să se despartă de Samara. Dan Petrescu îl transferase pe Gabriel Debeljuh și mai avea încă un obiectiv major, însă în cele din urmă transferul nu s-a mai concretizat.

Damjan Djokovic a plecat în Turcia
Damjan Djokovic a plecat în Turcia

Djokovic a plecat în Turcia

Damjan Djokovic a plecat în această dimineață în Turcia, fiind însoțit de agentul său, Cătălin Liță. Dacă se va ajunge la un acord cu Rizespor, mijlocașul croat va efectua vizita medicală și va semna un contract în urma căruia va încasa un salariu de 500.000 de euro.

Cea mai bună ofertă pentru CFR Cluj a fost de la Rizespor. Cel mai important e ca toată lumea să fie de acord, dacă o să semnez, așa va fi. A contat că e Marius Șumudică acolo, e important să te cunoască antrenorul, când mergi într-un campionat nou.

Dan Petrescu știe cum merge în fotbal, nu are de ce să se supere, am lucrat foarte bine cu domnul Petrescu în ultimii ani, dar acum începe o aventură nouă pentru mine.

E un campionat mai puternic în Turcia, e o nouă provocare pentru mine, cu jucători mai buni. E un campionat imprevizibil, totul este posibil. Cu un antrenor motivat, care deja a demonstrat în Turcia, putem face lucruri frumoase”, a declarat Damjan Djokovic, vineri dimineața, la plecarea de pe Aeroportul Otopeni.

Urmăriți Playsport.ro și pe