Spaniolii au plecat de la Dinamo după ultimele evenimente din „Ștefan cel Mare”. Ce s-a întâmplat în ultimele ore

Catinca Giosanu 19.01.2021, 15:23
Spaniolii au plecat de la Dinamo după ultimele evenimente din „Ștefan cel Mare”. Ce s-a întâmplat în ultimele ore

Încă doi spanioli au plecat de la Dinamo după ultimele evenimente din „Ștefan cel Mare”. Ce s-a întâmplat în ultimele ore?

Spaniolii au plecat de la Dinamo după ultimele evenimente din „Ștefan cel Mare”

Încă doi fotbaliști aduși de Cortacero au plecat de la formația secundă. Este vorba despre Raul Garcia Asid (mijlocaș de 23 de ani) și atacantul Antonio Iglesias Hidalgo (21 de ani).

Cei doi sportivi nu s-au prezentat la reunirea echipei secunde a „câinilor”. Principalul motiv pentru care au plecat de la Dinamo II este că nu și-au mai primit salariile. Astfel, ei au decis să plece din România, la fel cum au făcut și spaniolii de la prima echipă.

De-a lungul timpului, Raul Garcia Asid a jucat pentru Sevilla U19, Sevilla C, CF Motril, Real Jaen și Almeria B.  El a fost format la Academia de juniori a clubului Sevilla

În ceea ce-l privește pe atacantul Antonio Iglesias Hidalgo, acesta a început fotbalul la juniorii clubului Granada și a evoluat sezonul trecut pentru Guadix, în liga a treia a campionatului spaniol.

Raul Garcia și Toni Iglesias pleacă de la Dinamo
Raul Garcia și Toni Iglesias pleacă de la Dinamo II / Sursa Foto: Pro Sport

Emil Ursu, despre cei doi jucători: ”Nu știu de unde i-au adus”

Luna trecută, Emil Ursu, antrenorul de la echipa secundă din Ștefan cel Mare, a vorbit despre cei doi jucători internaționali.

Mi-au adus doi jucători din Spania, un vârf de atac de 21 de ani, Toni Iglesias, și un mijlocaș, Raul Garcia, 23 de ani. Nu știu de unde i-au adus, nu au nicio perspectivă. I-am și băgat să joace. Ei mi-au cerut să bag neapărat acei doi jucători, că pe ei nu îi interesează rezultatele, dar cei doi trebuie să joace.

Am principii, nu pot băga jucători care nu merită să joace. Din ce am înțeles, Raul Garcia trebuia să joace pentru că nu știu ce jucător de acolo (n.r. Spania) l-a ajutat pe Pablo Cortacero. Am auzit asta din discuțiile lor, ce mai înțeleg din spaniolă. Am zis că nu se poate, nu concep așa ceva.

I-am băgat de exemplu la meciul de la Balotești, titulari amândoi. Pe Raul Garcia l-am schimbat în minutul 35, celălalt a dat un gol la final. Nu sunt de perspectivă, pentru echipa mare. Când faci echipa a doua, trebuie să rulezi jucători tineri, de perspectivă, pentru a-i crește pentru prima echipă”, a dezvăluit Ursu la GSP Live.

Urmăriți Playsport.ro și pe