Marius Șumudică e în criză după ce a descoperit la Rizespor: „E focar de coronavirus”

Catinca Giosanu 22.01.2021, 11:12
Marius Șumudică e în criză după ce a descoperit la Rizespor: „E focar de coronavirus”

Un nou focar de infecție cu coronavirus a izbucnit la Rizespor, noua echipă a lui Marius Șumudică. Anunțul a fost făcut chiar de antrenorul român.

Marius Șumudică e în criză după ce a descoperit la Rizespor un focar de coronavirus

Marius Şumudică a semnat săptămâna aceasta cu Rizespor. Astfel, el a revenit în Super Lig la mai puţin de două săptămâni de la despărţirea de Gaziantep.
Antrenorul român a câştigat primul meci la Rizespor, scor 3-0, chiar contra fostei sale echipe.
Tehnicianul român ar fi trebuit să plece azi în Turcia, însă s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Și nu pentru că nu ar mai vrea să plece, ci din alte motive bine întemeiate. Este vorba despre focarul de infecţie apărut la Rizespor. Cel puțin nouă fotbaliști au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, cei mai mulți dintre ei fiind anunţaţi joi (șase). De asemenea, mai multe persoane din staff au fost contagiate cu temutul virus din China, arată presa din Turcia, citată de News.ro.
Reamintim faptul că anul trecut, Marius Şumudică a trecut printr-o pneumonie gravă. S-a întâmplat exact înainte de declanşarea crizei epidemice.
Sumudica nu mai pleaca in Turcia din cauza unui focar de coronavirus
Șumudica nu mai pleacă în Turcia din cauza unui focar de coronavirus / Sursa Foto: Digi Sport

Marius Şumudică va pregăti meciul următor prin videoconferință

În urma focarului izbucnit, antrenorul român s-a sfătuit cu conducerea lui Rizespor cu privire la următorul meci. Mai precis, este vorba despre partida cu Başakşehir. Oficialii au decis ca tehnicianul să plece abia luni în Turcia, împreună cu ceilalţi români din staff.

Cu toate că a semnat în urmă cu două zile, Marius Șumudică încă nu şi-a antrenat noii jucători. Partida din deplasare cu Istanbul Basaksehir este programată sâmbătă, la ora 18:00. Din această cauză oficialii încearcă amânarea meciului contra campioanei. Sunt însă şanse mici ca acest lucru să se întâmple.

Pe 30 ianuarie, echipa lui Șumudică va avea un alt duel, și anume cu Fenerbache.

Ieri, Rizespor a învins-o pe Gaziantep cu 3-0. Tehnicianul s-a mândrit că, înaintea meciului cu fosta sa echipă, a oferit indicaţii prin aplicația zoom jucătorilor de la Rizespor.

Urmăriți Playsport.ro și pe