Chiori în țara orbilor! Ce a declarat Florin Tănase înaintea meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova

Robert Zanfir / 25.11.2021, 16:45
Chiori în țara orbilor! Ce a declarat Florin Tănase înaintea meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova

Florin Tănase spune că Universitatea Craiova nu va mai avea șanse la titlu, dacă va pierde duelul direct de duminică, 28 noiembrie. Totuși, FCSB este la opt pași în urma liderului CFR Cluj, iar distanța pare deja una foarte greu de recuperat.

Plecarea lui Edi Iordănescu nu a lăsat răni adânci în baza de la Berceni a celor de la FCSB. Dimpotrivă, echipa lui Gigi Becali a câștigat spectaculos cu FC Botoșani, deși multă lume a pus partida în rândul celor cu semnul întrebării.

Ce a declarat Florin Tănase înaintea meciului dintre FCSB și Universitatea Craiova

Pentru FCSB urmează un meci care poate decide multe în lupta la titlu. Roș-albaștrii sunt la 8 puncte de liderul CFR Cluj, în timp ce adversara de duminică la 14 puncte.

Florin Tănase le amintește oltenilor de situația grea în care se află și le dă o veste proastă. Dacă va pierde, Universitatea va ieși din lupta pentru campionat.

„A fost un meci foarte bun pentru noi în tur (n.r. victorie 4-1), ţinând cont că am avut şi foarte mulţi suporteri alături. Cred că ne-au împins de la spate şi am reuşit să câştigăm cu un asemenea scor.

Eu sper să facem un joc la fel de bun şi în deplasare şi să ne întoarcem cu cele trei puncte.

Cu siguranţă va fi mai dificil deoarece ei trebuie să recupereze mai multe puncte decât avem noi de recuperat faţă de lider.

Dacă vor pierde, practic nu vor mai avea nicio şansă la titlu, de aceea va fi un meci foarte dificil”, a spus Florin Tănase, pentru FCSB TV.

MM Stoica, război cu Sorin Cârțu

Sorin Cârțu a ironizat victoria celor de la FCSB în meciul cu Botoșani, 3-1. Oficialul oltean a intrat într-un dialog la distanță cu Mihai Stoica, cel care ține să aibă ultimul cuvânt.

„Va fi un meci foarte interesant pentru cei neutri şi foarte important pentru cei implicaţi.

Mi-aş dori să câştigăm împotriva Craiovei lui Cârţu şi acestei U Craiova… Şi, apropo, referitor la declaraţile lui… Dacă tot el avea impresia că a fost un deja vu pentru el meciul nostru cu Botoşani.

Țin să-i amintesc că probabil că nu am pierdut 22 de meciuri cu Botoşani, am câştigat 17, iar din 25 meciuri cu Craiova, am câştigat 18, ţin să îi amintesc asta…”, a declarat MM Stoica la TelekomSport.

Universitatea Craiova – FCSB, meci din etapa a 17-a a Ligii 1, este programat duminică, 28 noiembrie, de la 20:30.