Meciul dintre FCSB și Botoșani naște din nou suspiciuni printre rivalii din Liga 1. Ce a declarat Sorin Cârțu

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.11.2021, 13:36
Meciul dintre FCSB și Botoșani naște din nou suspiciuni printre rivalii din Liga 1. Ce a declarat Sorin Cârțu

FCSB și Botoșani s-au întâlnit pe Arena Națională în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Echipa lui Marius Croitoru a condus la pauză prin golul marcat de Christopher Braun în minutul 24.

Echipa roș-albastră a făcut însă o repriză secundă de senzație și s-a impus în final cu scorul de 3-1. Schimbările efectuate de Toni Petrea au făcut diferența.

Sorin Cârțu, declarații controversate legate de meciul dintre FCSB și Botoșani

Budescu, Valentin Gheorghe și Ianis Stoica au intrat în partea a doua și fiecare a avut o contribuție la minim un gol al vicecampioanei. A fost al 23-lea meci direct dintre cele două în Liga 1, doar unul singur fiind câștigat de FC Botoșani.

De-a lungul timpului au existat mai multe acuze ale adversarilor din Liga 1 legate de faptul că moldovenii nu și-ar apăra corect șansele în fața celor de la FCSB. Iar acestea au revenit și după partida de duminică seară.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a declarat cu o doză de ironie că nici nu mai urmărește meciurile dintre FCSB și Botoșani pentru că știe deja dinainte ce se va întâmpla. El a argumentat prin faptul că a mai văzut în trecut această desfășurare a meciurilor între cele două echipe.

M-am uitat şi nu m-am uitat. Am mai văzut meciul ăsta. Nu prea mă uit la partidele astea, sunt mai superficial, aşa… Şi nu trebuie să interpretaţi, bine, puteţi interpreta cum vreţi, dar spun că nu mă uit la partidele astea. Botoşani-FCSB, FCSB-Botoşani. Şi nu o spun cu răutate”, a spus Sorin Cârțu la Pro X.

„Dăm apă la moară oamenilor din presă”

Acest subiect a fost abordat inclusiv de jucătorii celor de la FC Botoșani la finalul meciului. Alexandru Țigănașu s-a arătat foarte dezamăgit de faptul că echipa sa a pierdut din nou cu FCSB, subliniind că se vor face din nou anumite acuze cu privire la corectitudinea acestei partide.

Dăm apă la moară oamenilor din presă și celor din afara stadionului, care spun că ne dăm la o parte. Noi încercăm să jucăm, am demonstrat că nu ne dăm la o parte. FCSB nu cred că a avut vreo ocazie în prima repriză

Este o supărare mare pot să zic, am controlat jocul în prima repriză. Ne-am retras cam mult pe final, în ultimele 25 de minute. Așa ne-a dus jocul, să ne retragem. Ei au prins încredere după ce ne-au egalat. Am avut ceva ocazii, e foarte greu să emiți pretenții când ai două-trei șanse mari contra FCSB-ului și nu marchezi”, a spus fotbalistul lui Marius Croitoru la finalul meciului.

Valentin Gheorghe a dezvăluit care a fost secretul revenirii de senzație cu FC Botoșani. Ce le-a transmis Toni Petrea jucătorilor de la FCSB