EXCLUSIV. Unde a fost Ion Țiriac în timp ce Simona Halep se căsătorea cu Toni Iuruc. Motivul absenței miliardarului a fost scos la iveală

Catalan Alexandru 16.09.2021, 20:37
EXCLUSIV. Unde a fost Ion Țiriac în timp ce Simona Halep se căsătorea cu Toni Iuruc. Motivul absenței miliardarului a fost scos la iveală

Multă lume bună la nunta Simonei Halep. Vedete, nume uriașe ale sportului, politicieni și persoane publice din diferite domenii. Au existat însă și câțiva absenți importanți. Lista este deschisă de Ion Țiriac, omul care a fost aproape de Simona Halep în ultima parte a carierei sale. De asemenea, nici Gigi Becali nu a ajuns la evenimentul consumat miercuri, la Mamaia.

A anunțat din timp că nu poate veni

Cunoscutul om de afaceri ar fi trimis în schimb un impresionant buchet de flori tinerei mirese și urări de bine pentru cuplu.

Ion Țiriac a anunțat din vreme că nu va putea onora invitația. I-a spus personal Simonei Halep și motivul, iar aceasta nu s-a supărat deloc”, au declarat surse bine informate din anturajul tinerei familii pentru playsport.ro.

Oricât ar părea sau nu de prozaic, Ion Țiriac este plecat în Statele Unite, pentru o perioadă ceva mai lungă, de cel puțin două luni. Apreciat om de afaceri, se pare că Ion Țiriac are în vizor o nouă afacere de success, aflată încă în stadiu incipient. Numai că atenția acordată afacerilor noi de pe continentul nord-american au coincis cu perioada stabilită de Simona Halep și Toni Iuruc pentru nuntă, așa că Ion Țiriac a fost pus între „ciocan și nicovală.

Promisiunea făcută Simonei Halep

Ion Țiriac a ales să continue dezvoltarea propriilor afaceri, făcându-i însă o promisiune solemnă tinerei mirese.

Ion Țiriac i-a promis că orice s-ar întâmpla va fi prezent la nunta ei religioasă și la petrecerea de după”, au adăugat aceleași surse.

Nuntă care cel mai probabil va avea loc anul viitor, ținând cont și de evoluția actualei pandemii.

Simona Halep a anunțat pe 11 iunie că a fost cerută de logodnică de iubitul ei, Toni Iuruc, cel care i-a făcut o ”curte asiduă” în ultimii doi ani. Ea le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale inelul de logodnă primit chiar în acea zi.

Ce a spus Simona despre inelul de logodnă

Vorbind despre inelul primit, ea l-a calificat drept ”foarte frumos”.

Îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte, foarte frumos din viața mea”, au sunat declarațiile lui Halep, despre cel mai important eveniment din viața ei.

Ea a vorbit și despre apariția primului copil, care însă ar mai avea ceva de așteptat întrucât Simona Halep mai speră la un nou titlu de Mare Șlem.

Prima petrecere, la finele lui iulie

O lună și jumătate mai târziu, pe 23 iulie, Simona Halep și Toni Iuruc au dat o mare petrecere de logodnă, în casa în care ea locuiește mai nou. Ea a purtat atunci o rochie roșie, de la ”Valentino”, care i-a pus în evidență grația feminină.
În cele din urmă la 15 septembrie, cei doi au făcut și cununia civilă, la Constanța, acolo unde cei doi miri și-au declarat credință veșnică în fața primarului orașului și a sute de invitați. Ultimul pas, confirmarea căsătoriei și în fața lui Dumnezeu, va fi făcut anul viitor, cel mai probabil în primăvara, dacă agenda turneelor îi va permite acest lucru Simonei Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe