Cine este noua vedetă a fotbalului mondial. Toate cluburile mari ale lumii vor să-l transfere

Catinca Giosanu 24.01.2021, 13:46
Cine este noua vedetă a fotbalului mondial. Toate cluburile mari ale lumii vor să-l transfere

Un fotbalist internațional necunoscut este vânat de marile cluburi sportive din Europa. Cine este noua vedetă a fotbalului mondial și ce grupări îl doresc?

Cine este noua vedetă a fotbalului mondial

Daniel Cabral a ajuns unul dintre cele mai interesante nume de pe piaţa braziliană. Jucătorul de fotbal are numai 18 ani. Cu toate acestea, el a reușit să atragă atenția mai multor voci din lumea sportivă.

Jurnaliștii de la Sport Witness notează că Daniel Cabral ar fi trezit interesul a nu mai puţin de 16 cluburi din Uniunea Europeană (UE). Prin urmare, Flamengo poate obţine din nou o sumă impresionantă de bani.

Tânărul fotbalist de 18 ani ar fi intrat pe lista mai multor cluburi mari. Potrivit unui raport din Brazilia, Liverpool vrea să îl transfere pe Daniel Cabral de la Flamengo. Raportul arată că există în jur de 17 cluburi interesate de Reds, unul dintre cei citați ca fiind cei care au făcut primul contact. Printre formațiile interesate de el se mai numără Arsenal, Manchester City, Paris Saint Germain, precum și Juventus.

El este noua vedeta a fotbalului mondial
El este noua vedeta a fotbalului mondial / Sursa Foto: Facebook

Cum a evoluat Daniel Cabral

Daniel Cabral de Oliveira s-a născut pe data de 14 mai 2002.

În momentul de față, tânărul fotbalist evoluează la echipa CR Flamengo Under 17. El joacă pe postul de mijlocaș.

Cu toate că a reușit să impresioneze vocile din fotbal, Daniel Cabral nu a jucat prea mult sezonul acesta. Până acum, el a luat parte la un singur meci în sezonul 2020-2021. Din nefericire, nu a marcat însă niciun gol.

Potrivit sursei anterior citate, oficialii de la Flamengo intenţionează să-i facă o nouă propunere financiară sportivului. Este vorba despre o ofertă care să atragă o altă clauză de reziliere. Cel mai probabil, clauza de reziliere se va apropia de o sumă importantă de bani. Se vehiculează că ar fi vorba despre 65 de milioane de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe