Cine sunt giganții care au renunțat la Erling Haaland. Două echipe nu mai continuă cursa pentru atacantul lui Dortmund

Bordei Radu / 08.01.2022, 20:39
Cine sunt giganții care au renunțat la Erling Haaland. Două echipe nu mai continuă cursa pentru atacantul lui Dortmund

Există și echipe care au renunțat la Erling Haaland. Atacantul norvegian este cel mai dorit fotbalist de pe continent, toate forțele din Europa visează să obțină transferul „mașinei de goluri” din Norvegia. Chiar dacă fotbalistul va costa o avere, constanța cu care acesta marchează îl face o variantă tentantă pentru cele mai importante cluburi.

Totuși, se pare că viitorul acestuia pare să fie în Spania. De aceea, o parte din grupările interesate au decis să se reorienteze. Mai ales că și Haaland pare hotărât la o destinație. Atacantul și-ar fi exprimat deja preferința pentru cea mai titrată echipă din lume.

Forțele care au renunțat la Erling Haaland. Atacantul norvegian pare că s-a hotărât la viitaorea destinație

Șansele ca Haaland să mai continue la Borussia Dortmund sunt tot mai mici. Germanii se luptă să îl păstreze măcar până la vară, mai ales după eliminarea din grupele Ligii Campionilor. Cu atât mai mult cu cât norvegianul are de unde alege. Se pare că Real Madrid ar fi varianta visată de către atacantul de la Dortmund. Madrilenii se pregătesc să dea lovitura în 2022 și să formeze o echipă de vis, cu Mbappe, Haaland și Vinicius, ca tripletă ofensivă.

De aceea, două dintre echipele care îl puseseră pe listă, au renunțat la aducerea lui Haaland. Este vorba de cele două mari rivale din Manchester, United și City. Cele două echipe au bani, dar se pare că s-au resemnat cu ideea că fotbalistul nu va veni în Premier League. United are, oricum, probleme mai mari și „diavolii” vor trebui să lupte din greu să prindă Liga Campionilor.

Pep Guardiola îl vrea pe Haaland, pentru că City nu mai are un atacant de la plecarea lui Kun Aguero. Haaland ar fi fost ideal în angrenajul campioanei Angliei, dar managerul iberic se va reorienta și el.

Singura echipă care îl poate „fura” pe Haaland. Ar fi o lovitură dură pentru Real

Când nimeni nu se mai aștepta, presa din Spania a șocat și a anunțat un pact între Juan Laporta, președintele clubului FC Barcelona, și Mino Raiola pentru transferul lui Erling Haaland.

Potrivit înțelegerii respective, dacă FC Barcelona va reuși să strângă banii necesari pentru cumpărarea lui Haaland până la vară, catalanii vor avea prioritate în fața celorlalte cluburi.

Juan Laporta este încrezător că va putea vinde mai mulți fotbaliști din lotul lui Xavi și astfel va face rost de bani pentru transferul mult dorit. Iar Barcelona ar părea să fie o variantă tentantă și pentru jucător. La Barcelona ar deveni „noul Messi”, omul în jurul căruia s-ar construi echipa.