Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep. CTP susține că știe motivul din spatele rupturii

Moldoveanu Camelia / 22.09.2021, 16:32
Cine va fi noul antrenor al Simonei Halep. CTP susține că știe motivul din spatele rupturii

CTP nu a fost surprins de încheierea colaborării dintre Simona Halep și Darren Cahill. Din spus acestuia, ruptura este una logică și care ar fi trebuit să aibă loc. Mai mult, a oferit deja un nume de antrenor pentru campioana României.

De ce a renunțat Simona Halep la Darren

Miercuri, chiar înainte de Indiana Wells, Simona Halep a anunțat că renunță la colaborarea cu Darren Cahill. Este pentru a doua oară când cei doi se despart în cei șase ani de colaborare. În 2018 campioana României anunța că Darren are nevoie de mai mult timp liber pentru a sta cu familia.

CTP crede că motivele despărțirii sunt similare cu cele din 2018. El este convins că cei doi au încheiat colaborarea fără resentimente, considerând că este cea mai bună decizie pentru ambele părți.

Pentru mine nu e o surpriză. Mă așteptam să se întâmple asta. Bine nu e, dar hai să ne gândim cât de greu le-a fost în această perioadă, în care au realizat lucruri extraordinare împreună.

Darren era în Australia, Simona era în România și fiecăruia i-a fost greu. Lui Cahill i-a fost greu pentru că trebuia să fie departe de casă atâta vreme ca să-i fie alături Simonei, iar lui Halep i-a fost greu pentru că nu putea avea antrenorul lângă ea în toată perioada competițională.

Nu se mai putea continua în felul acesta! Sunt convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pentru că, pur și simplu, venise timpul să pună capăt acestei colaborări.

El ar putea să fie noul antrenor al campioanei României

Fiind un cunoscător al tenisului, CTP s-a gândit deja cine ar putea să o antreneze pe Simona Halep. Este vorba despre omul lângă care campioana României a câștigat Wimbledon în 2019. Cel mai probabil există deja un om la care Simo s-a gândit, dat fiind faptul că în perioada 4 – 17 octombrie are loc următorul turneu și antrenamentele o să le înceapă de pe 2 octombrie.

Să vedem pe cine va alege Simona Halep. Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună. Probabil că Simona simte nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul.

Dar, pe de altă parte, Simona, în momentul de față, ar putea chiar ea să-și ia carnet de antrenor. Se vede o maturitate remarcabilă în joc. Știe totul despre ce trebuie să facă. E clar că vrea să mai joace 2-3 ani, vrea să fie din nou între primele jucătoare”, a spus CTP la Digi Sport.