Undă de șoc! Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill

Dumitru Adrian / 22.09.2021, 14:12
Undă de șoc! Simona Halep s-a despărțit de Darren Cahill

Anunț de ultim moment al campioanei noastre, Simona Halep.  Locul 14 WTA, Simona Halep a anunțat azi, pe rețelele sociale, că se desparte de antrenorul Darren Cahill.

Sportiva noastră nu a menționat care este motivul pentru care a rupt colaborarea cu australianul.

Simona Halep și Darren Cahill sunt la a doua despărțire

Anunțul făcut de Simona vine exact după cununia cu Toni Iuruc. Anunțul surprinzător legat de Darren Cahill survine la 3 ani distanță după ce, între cei doi, a mai existat o ruptură. Atunci, cel care a făcut publică decizia a fost antrenorul australian.

„Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua parteneriatul nostru în 2019 din motive familiale din partea mea. După multe gânduri şi discuţii, şi mulţi ani cu peste 30 de săptămâni petrecute pe drum departe de familia mea, am decis să iau o pauză de un an de la antrenorat pentru a fi acasă şi pentru a-mi susţine copiii în momentele importante ale vieţii lor, cu ultimii ani de liceu, sporturi, pregătiri de facultate şi toate cele care vor cere timp”, a scris Darren Cahill pe australianul pe contul personal de Instagram.

Cei doi au colaborat din 2015

Darren Cahill și Simona Halep au avut întodeauna o relație bună. Cei doi au colaborat din vara lui 2015. Alături de australian, Simona a câștigat primul turneu de Grand Slam – Roland Garros 2018 – și a ajuns pe locul 1 WTA.

„Aş vrea să-i mulţumesc Simonei pentru patru ani minunaţi. Înţelegerea ei, personalitatea, etica muncii, generozitatea şi profesionalismul au făcut să fie o reală plăcere să fiu de partea ei ca antrenor. Este o femeie tânără. O respect mult, iar asta e mai important decât orice rezultat atins. Practic, am avut job-ul visurilor mele. Vreau să-i mulţumesc pentru asta, şi pentru şansa de a lucra cu cineva atât de talentat şi dedicat. Le doresc Simonei și echipei ei doar succes și abia aștept să o susțin de pe margine, în următorul an”, a mai scris tehnicianul australian.

Răspunsul Simonei a venit imediat la momentul anunțului:

„Îți mulțumesc pentru tot, Darren. Pentru toată munca depusă și sprijinul necondiționat pe care mi l-ai acordat în ultimii ani. Am fost norocoasă să te am alături. Îți doresc atât ție, cât și familiei tale tot ce e mai bun”.

1 milion de euro pe an a fost salariul lui Darren Cahill