Ciprian Tătărușanu, certat de Simon Kjaer și de Zlatan Ibrahimovic! Momentele care au provocat furia colegilor de la AC Milan | VIDEO

Robert Zanfir / 27.10.2021, 23:34
Ciprian Tătărușanu, certat de Simon Kjaer și de Zlatan Ibrahimovic! Momentele care au provocat furia colegilor de la AC Milan | VIDEO

Ciprian Tătărușanu a fost mustrat de Simon Kjaer și de Zlatan Ibrahimovic, în victoria lui AC Milan, 1-0, cu Torino. Cei doi i-au reproșat portarului român indecizia în unele intervenții.

Ciprian Tătărușanu a prins pentru al patrulea meci consecutiv locul în poarta lui AC Milan. „Diavolul” a jucat acasă cu Torino, într-un meci care a contat pentru etapa a 10-a din Serie A. Golul echipei lui Stefano Pioli a fost reușit de Giroud, în minutul 14.

Ciprian Tătărușanu, certat de Simon Kjaer și de Zlatan Ibrahimovic! Momentele care au provocat furia colegilor de la AC Milan

Fostul portar al naționalei a profitat de accidentarea lui Mike Maignan (26 ani) și a pus stăpânire pe poarta lui AC Milan. Meciul cu FC Porto a reprezentat chiar o revenire după opt ani în Liga Campionilor pentru portarul bucureștean.

În ciuda încrederii de care are parte, nu toate sunt roz pentru fostul goalkeeper al FCSB. Tătărușanu a păstrat intactă poarta lui AC Milan cu Torino, dar nu a scăpat de mustrările lui Simon Kjaer sau ale lui Zlatan Ibrahimovic.

Cei doi i-au reproșat indecizia la unele mingi. Mai întâi, a ezitat la un balon înalt din careu, ca apoi să respingă în corner o minge care s-ar fi dus pe lângă poartă. Ibrahimovic i-a arătat, prin gesturi, că ar fi putut reține balonul, astfel încât oaspeții să nu mai profite de o nouă șansă.

Tot în etapa a 10-a din Serie A, Juventus a pierdut acasă cu Sassuolo, cu Vlad Chiricheș intrat pe finalul partidei.

După 10 etape scurse, AC Milan se află pe primul loc în Serie A, cu 28 de puncte. La trei puncte în fața lui Napoli, care are un meci mai puțin.

Tătărușanu, despre relația cu Maignan

Ciprian Tătărușanu a vorbit în exclusivitate pentru Playsport despre relația cu Donnarumma, dar și cu Maignan. Românul vorbea încă din luna august despre dificultatea acestui sezon de Serie A:

„Probabil va fi cel mai echilibrat sezon din ultimii ani! Atât noi, AC Milan, cât și Inter, am demonstrat în sezonul precedent că putem să luptăm de la egal la egal cu Juventus. Cât despre mine, vreau să ajut cât mai mult echipa atunci când antrenorul apelează la mine, firește.

Am o relație bună cu Donarumma în continuare și poate o relație chiar mai apropiată cu Maignan, pentru că vorbesc franceza și îl ajut să se integreze cât mai repede. La antrenamente dau totul întotdeauna, mă pregătesc la nivel maxim, iar de aici încolo rămâne decizia antrenorului”, a declarat Ciprian Tătărușanu.