S-a sucit Gigi Becali și l-a anunțat pe Claudiu Keșeru. Atacantul lui FCSB a primit cea mai bună veste la început de 2022

Dragos Stefanescu 03.01.2022, 09:00
S-a sucit Gigi Becali și l-a anunțat pe Claudiu Keșeru. Atacantul lui FCSB a primit cea mai bună veste la început de 2022

La final de an 2021, Gigi Becali anunța iminenta despărțire de Constantin Budescu și Claudiu Keșeru. După ce Budescu a plecat deja de la echipa roș-albastră, Gigi Becali s-a sucit în cazul lui Keșeru. Atacantul lui FCSB a primit o veste surprinzătoare din partea patronului echipei.

Gigi Becali s-a sucit în cazul lui Claudiu Keșeru

FCSB a încheiat anul 2021 pe locul doi în Liga 1, la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Constantin Budescu și Claudiu Keșeru au dezamăgit în acest sezon și au intrat în vizorul lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a hotărât despărțirea de cei doi și din cauza salariului mare pe are aceștia îl au.

Începutul de an 2022 vine însă cu vești noi din tabăra FCSB. Constantin Budescu a părăsit deja echipa roș-albastră după ce i s-a achitat suma de 150.000de euro. Însă, în situația lui Claudiu Keșeru, Gigi Becali s-a răzgândit. Latifundiraul din Pipera este decis să nu renunțe la serviciile atacantului, pe care îl consideră încă util echipei.

Claudiu Keșeru nu pleacă! Mai avem nevoie de Keșeru. El a făcut și lucruri bune la FCSB, a făcut jocuri bune la început. Primele patru meciuri el le-a câștigat.

Ne poate ajuta în continuare. Budescu a plecat deja, el nu ne mai putea ajuta”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Pentru Claudiu Keșeru este o veste foarte bună faptul că va rămâne la FCSB. Atacantul a jucat deja pentru două cluburi în acest sezon, Ludogorets și FCSB, și regulamentul nu-i permitea să-l bifeze și pe al treilea.

Disponibilizările de la FCSB au provocat furia fanilor

Constantin Budescu a plecat de la FCSB, după ce s-a înțeles cu Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera anunța înaintea finalului de an că în ianuarie se vor face mai multe disponibilizări la echipa roș-albastră.

Vestea plecării lui Budescu nu a fost primită deloc bine de suporterii formației roș-albastre, care oricum protestează deja de mai mult timp împotriva modului în care echipa lor este condusă de Becali. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a lansat deja un mesaj de amenințare în urma acestui anunț.

Nu mă mai miră nimic! Am spus deja că se va întâmpla asta cu Budescu. O să vadă în scurt timp reacția peluzei! Noi eram deja în protest față de el, dar acum lucrurile se înrăutățesc. Îmi este teamă, pentru că am informații în acest sens, că va urma să îi dea afară pe Claudiu Keșeru și pe Paulo Vinicius.

De Keșeru a mai zis și el că e nemulțumit, iar Vinicius nu a mai jucat în ultimele meciuri, l-a scos din lot special, noi ne-am dat seama! Echipa va fi la pământ! Adio, titlu! Și-a bătut iar joc de tot! Pe el îl interesează doar banii!

O să vorbesc zilele acestea și cu ceilalți lideri din galerie și vom stabili ce strategie vom urma. Cu siguranță va exista și un comunicat în acest sens. O să vadă Gigi Becali reacția pe care o au fanii la meciul cu CFR Cluj!”, a spus Gheorghe Mustață.

Urmăriți Playsport.ro și pe