Suspansul plecării lui Constantin Budescu de la FCSB continuă. Ce spun colegii „Magicianului”

Ștefănescu Dragoș / 05.01.2022, 13:39
Suspansul plecării lui Constantin Budescu de la FCSB continuă. Ce spun colegii „Magicianului”

Iminenta plecare a lui Constantin Budescu de la FCSB s-a produs chiar la începutul noului an. În ciuda faptului că despărțirea a fost oficiaizată, suspansul plecării lui Budescu continuă.

Constantin Budescu a plecat de la FCSB

FCSB a terminat anul 2021 pe locul 2 al Ligii 1, la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. În ciuda rezultatelor bune, Gigi Becali a decis să se despartă de mai mulți fotbaliști care au dezamăgit în acest sezon.

Constantin Budescu (32 de ani) nu a reușit să impresioneze de la revenirea sa la FCSB. Căzut în dizgrație, fotbalistul a fost anunțat înaintea sărbătorilor de iarnă că-i va fi reziliat contractul. Gigi Becali s-a ținut de promisiune și la început de an a anunțat în mod oficial că a ajuns la un acord cu Budescu pentru rezilierea contractului. Latifundiarul din Pipera i-a plătit fotbalistului nu mai puțin de 150.000 de euro, iar mijlocașul a părăsit echipa roș-albastră.

Suspansul plecării lui Budescu de la FCSB continuă

Astăzi, fotbaliștii de la FCSB s-au reunit înaintea perioadei de pregătire de iarnă. Ei au mers să facă vizita medicală la INMS. Constantin Budescu nu a fost, desigur, prezent la această acțiune comună a roș-albaștrilor.

Andrei Cordea (22 de ani) a dezvăluit că Budi nu și-a luat încă la revedere de la colegi, dar a vorbit și despre obiectivele echipei. Cordea consideră că FCSB are un lot suficient de puternic pentru a cuceri titlul de campioană a României.

Îmi doresc să fiu sănătos şi să îmi ajut echipa să avem rezult notabile. (n.r. scurtă vacanţa?) 16 zile, destul de scurtă, dar e ok.

(n.r. cei de la CFR au zis că dacă vă bat în meciul direct sunt campioni) Noi ne dorim să câştigăm, dacă o să câştigăm, mai rămân şapte puncte, în play-off trei, dacă nu greşesc, deci o să se joace.

Din cauza tatălui meu nu am reuşit să mă deconenctez deloc, pentru că el este toată ziua cu fotbalul şi nu am reuşit, aşa că am mers înainte pe acest principiu.

(n.r. Budescu şi-a luat rămas bun?) Dacă nu este aici înseamnă că nu o să mai fie, dar încă nu. Eu cred că suntem jucători de calitate, suntem un lot foarte bun şi cred că ne putem bate la campionat.

Pe plan personal, cum am spus şi când am venit aici, sunt un jucător care îşi doreşte foarte mult să ajute echipa şi obiectivele echipei, m-ar ajuta mai mult decât obiectivele personale.

Bineînţeles că îmi doresc foarte mult să joc şi să marchez. Pe partea cu naţionala nu vreau să mă gândesc, că mai e mult până acolo şi vom vedea ce va fi”, a declarat Andrei Cordea.