Întâlnire de gradul zero la Palat: Reghe s-a dus la Gigi! Preia echipa în play-off?

Marian Cărăvan 20.01.2021, 16:10
Întâlnire de gradul zero la Palat: Reghe s-a dus la Gigi! Preia echipa în play-off?

Întâlnire de gradul zero la Palatul lui Gigi Becali. Laurențiu Reghecampf l-a vizitat pe patronul FCSB, ceea ce dă naștere unor speculații. Preia Reghe echipa din play-off?

Întâlnire de gradul zero la Palat: Reghe s-a dus la Gigi!

Prezența mașinii antrenorului Laurențiu Reghecampf în curtea palatului lui Gigi Becali a aprins imaginația fanilor. Întâlnire de gradul zero la palat. Gigi Becali a fost vizitat de fostul antrenor al celor de la FCSB, Laurențiu Reghecampf. S-a întâmplat înaintea meciului pe care roș-albaștrii l-au susținut aseară la Ovidiu, cu Viitorul.

Lucrurile par să se lege, după ce în vara anului trecut pe banca tehnică a roș-albaștrilor poposea Toni Petrea, fostul „secund” al lui Reghecampf la Al Wasl. Mai mult decât atât, la FCSB venea și preparatorul fizic Thomas Neubert, cu care Laurențiu Reghecampf a colaborat în ultimii ani.

După această vizită a lui Reghe la Palat, am putea avea parte de o schimbare la nivelul băncii tehnice a roș-albaștrilor? Cel mai probabil, Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf au urmărit împreună meciul dintre Viitorul și FCSB (scor 2-2), informează Digi Sport.

Eu n-am nicio problemă să lucrez cu el. E foarte greu să mă întorc la o altă echipă din Liga 1. Niciodată nu poți să spui niciodată, dar aș spune că m-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine. În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit”, spunea Laurențiu Reghecampf în vremea în care antrena la arabi.

Laurențiu Reghecampf a cucerit două titluri cu FCSB, în 2012 și 2014. Tehnicianul a contribuit și la performanțele europene ale roș-albaștrilor: a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor, în 2013.

Intalnire de gradul zero la Palat: Reghe s-a dus la Gigi! Preia echipa in play-off?
Intalnire de gradul zero la Palat: Reghe s-a dus la Gigi! Preia echipa in play-off?

Laurențiu Reghecampf, în negocieri cu Craiova

Laurențiu Reghecampf este unul dintre antrenorii cu care patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a negociat la finalul anului trecut pentru preluarea băncii tehnice.

Oferta a fost însă de neacceptat pentru tehnicianul care a câștigat milioane de euro în ultimii ani la arabi. Mihai Rotaru propunea un contract de 180.000 de euro pe an, ceea ce înseamnă un salariu de 15.000 de euro pe lună. Cum părțile nu s-au înțeles, oltenii au continuat tot cu Corneliu Papură. Antrenorul care acum este contestat de fani și de oameni de fotbal.

Dacă varianta Laurențiu Reghecampf la Craiova a picat, în schimb tehnicianul ar putea ajunge din nou la FCSB. Acolo unde a avut rezultate remarcabile în cele două mandate anterioare.

FCSB e lider în actualul sezon al Ligii 1, cu 25 de puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe