Colega care o umilea pe Simona Halep în liceu. Vedeta școlii la nivel de rezultate sportive era o altă tânără

Dragos Stefanescu 14.01.2023, 11:12
Colega care o umilea pe Simona Halep în liceu. Vedeta școlii la nivel de rezultate sportive era o altă tânără

Simona Halep este una dintre cele mai marcante personalități ale sportului românesc. Performanțele obținute de-a lungul carierei au propulsat-o pe campioana noastră pe culmile gloriei. Simona nu a fost însă atât de populară în anii adolescenței. În liceu, ea era eclipsată chiar de colega sa de bancă.

Simona Halep, eclipsată în liceu de colega sa de bancă. Aceasta a ajuns o sportivă de top

Simona Halep a scris pagini de istorie pentru tenisul românesc, ea devenind un adevărat star în țara noastră. Notorietatea campioanei din Constanța a atins însă cote impresionante și peste hotare, performanțele sale sportive din ultimii ani fiind excepționale.

Simona Halep nu s-a bucurat însă de prea multă polularitate în anii liceului. La acea vreme, ea era eclipsată chiar de colega sa de bancă, Anamaria Sebe. Aceasta este multiplă campioană la tenis de masă. Cele două au absolvit Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru din Constanța.

Anamaria Sebe a câștigat primul titlu național pe când avea doar 10 ani, la campionatele de la Buzău. 5 ani mai târziu ea a obținut medalia de argint la campionatele europene de tenis de masă și locul trei alături de echipa României. În aceeași perioadă, Sebe a urcat pe primul loc în Cupa României la tenis de masă. Ajunsă la maturitate, Anamaria a plecat în Turcia, unde a jucat pentru cele mai importante cluburi. Ulterior ea a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova și a devenit antrenor la Farul Constanța. În anul 2020 Anamaria s-a căsătorit, iar în prezent este profesor-antrenor în cadrul secției de tenis de masă de la liceul pe care l-a absolvit în trecut. Totodată ea antrenează lotul național de juniori 3.

Anamaria Sebe este dublă campioană europeană la juniori și multiplă campioană națională la toate categoriile de vârstă.

Simona Halep își păstrează optimismul. Mesajul campioanei la trecerea dintre ani este elocvent

Anul 2022 a fost unul destul de nefast pentru Simona Halep. În ciuda începutului de sezon extrem de bun, campioana noastră a avut parte de câteva evenimente nedorite. Divorțul de Toni Iuruc și scandalul de dopaj în care a fost implicată i-au adus multe neplăceri marii noastre campioane.

La începutul noului an, Simona Halep a transmis pe rețelele de socializare un mesaj optimist, demonstrând încă o dată că este un om foarte puternic. ”2022, norii tăi au fost grei. 2023, adu-mi Soarele, te rog”, a scris Simona. Postarea a strâns rapid multe comentarii de la fani din întreaga lume. Printre aceștia, actorul Andi Vasluianu a dorit să o încurajeze pe constănțeancă cu un mesaj sugestiv. ”Deasupra norilor e soare!”, a transmis acesta.

La scurt timp, Simona le-a mulțumit tuturor pentru mesajele frumoase, dar în mod special lui Andi Vasluianu. Ea i-a asigurat pe toți că nu va renunța la luptă așa de ușor.

Am citit toate mesajele voastre și vreau să vă mulțumesc din suflet pentru gândurile frumoase! Sunt în drum spre soarele de deasupra norilor, @andi.vasluianu. Nu mă las eu așa ușor! Vă îmbrățișez pe toți și vă doresc un an plin de zile senine!”, a scris Simona Halep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Urmăriți Playsport.ro și pe