Colegul lui Valentin Mihăilă, poză nud pe internet. Ce gafă uriașă a putut face portarul Atalantei

Giosanu Catinca / 06.02.2022, 10:28

Juan Musso, portarul argentinian care este coleg cu Valentin Mihăilă la Atalanta, a comis una din cele mai mari erori după ce a urcat o poză nud pe internet. În fotografia cu pricina apărea chiar el.

Fotbalistul nu și-a dat seama de greșeală făcută, decât după ce Twitter-ul a explodat, pur şi simplu, după cum scriu cei de la as.com.

Cea mai mare gafă pe care a făcut-o colegul lui Valentin Mihăilă

Juan Musso a urcat pe Twitter o poză în care e dezbrăcat. Totul s-a întâmplat după ce iubita sa, Anna Ariaudo, i-a pregătit o surpriză romantică, cu inimioare şi baloane roşii. Internaționalul de 27 de ani a fost extrem de bucuros când a văzut cât de mult îl apreciază partenera sa.

El a simțit nevoia să împărtășeacă cu fanii săi bucuria pe care a simțit-o la momentul respectiv, așa că a pus poza pe Instastory. Intenția sa a fost să îi mulţumească iubitei pentru surpriza uriașă.

Cea mai bună.”, a scris fotbalistul de 27 de ani, în dreptul imaginii.

Surpriza cea mai mare a fost când a descoperit că a cuprins în poză, fără să-şi dea seama şi o oglindă în care era reflectat şi el. Problema este că Musso era complet dezbrăcat.

Reacția incredibilă a lui Juan Musso

Juan Musso, portarul Atalantei, şi-a dat seama de gafă, destul de târziu. El a şters, totuși, mesajul cu poza în care apare gol-pușcă.

Ulterior, Juan a făcut o nouă postare pentru a demonstra că are şi simţul umorului. El a urcat pe contul său de Instagram o fotografie, aproape identică, doar că el era îmbrăcat.

Poza corectă.”, a scris Musso.

Replica iubitei sale nu a întârziat să apară.

Din fericire, te iubesc foarte mult.”, i-a răspuns frumoasa brunetă.