Comentariul obscen al lui Ilie Năstase la adresa bustului soției sale. Fostul tenismen a lăsat rușinea la o parte

Gabriel-Alexandru Ioniță / 02.07.2021, 17:17
Comentariul obscen al lui Ilie Năstase la adresa bustului soției sale. Fostul tenismen a lăsat rușinea la o parte

Comentariul obscen al lui Ilie Năstase la adresa bustului soției sale. Fostul mare tenismen și soția sa Ioana au trecut prin momente extrem de dificile în ultimele luni. Cei doi au fost foarte aproape de a divorța din cauza jignirilor pe care primul lider ATP i le adresa constant soției sale. Cei doi chiar au locuit separat pentru o perioadă, însă în cele din urmă problemele s-au mai diminuat.

Comentariul obscen al lui Ilie Năstase la adresa bustului soției sale. Fostul tenismen a lăsat rușinea la o parte

Mai mult, pare că cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată. Dovadă stă comentariul pe care Ilie Năstase l-a făcut în stilul care l-a făcut celebru la o poză postată pe Facebook de Ioana. Aceasta s-a fotografiat în mașină alături de nepoata sa și a lui Ilie, iar „Nasty” a comentat: „Ce sâni frumoși are bunicuța”.

Comentariul făcut de Ilie Năstase la poza soției sale
Comentariul făcut de Ilie Năstase la poza soției sale

Relația dintre cei doi a revenit la normal după ce Ilie a insistat timp de trei luni pe lângă Ioana că s-a schimbat și nu va mai apela la jigniri la adresa ei. Ioana Năstase a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că a renunțat la cererea de divorț. Ea și-a argumentat decizia prin faptul că Ilie Năstase chiar i-a demonstrat că și-a schimbat în mod vizibil comportamentul. Mai mult, ea consideră că fostul mare jucător de tenis are nevoie de ajutorul ei într-o perioadă complicată a vieții lui.

Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea.

Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții. Însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a spus Ioana Năstase pentru Click.ro.

Sfatul oferit de Ilie Năstase Simonei Halep după ce sportiva s-a retras de la Jocurile Olimpice

Recent, Ilie Năstase a făcut câteva comentarii referitoare la situația în care se află în prezent Simona Halep. Jucătoarea de 29 de ani s-a confruntat cu mai multe probleme medicale. În urma acestora, a fost nevoită să se retragă de la Roland Garros, Wimbledon, dar și de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Năstase i-a transmis lui Halep să se menajeze jucând doar turneele foarte importante pentru a-și prelungi cariera cât mai mult posibil.

I-aș sugera să joace mai puține turnee neimportante și să le aleagă pe cele importante. Simona Halep mai are motivație. Un campion nu se retrage cu una cu două. Dacă are probleme fizice, o să joace mai puțin”, a spus Ilie Năstase potrivit alephnews.ro.