Prima reacție a Simonei Halep după ce s-a retras de la Jocurile Olimpice.”E o decizie grea, dar o să revin mai puternică”

Dragos Stefanescu 28.06.2021, 22:35
Prima reacție a Simonei Halep după ce s-a retras de la Jocurile Olimpice.”E o decizie grea, dar o să revin mai puternică”

În ultimii ani Simona Halep a fost mândria sportului românesc. Din păcate anul acesta este unul total nefast pentru sportiva noastră. Simona Halep este out de la Jocurile Olimpice și anul 2021 se transformă într-un coșmar pentru campioana noastră.

Simona Halep, OUT de la Jocurile Olimpice și anul 2021 se transformă într-un coșmar pentru campioana noastră: „Suntem foarte triști!”

UPDATE:  Prima reacție a Simonei Halep după ce s-a retras de la Olimpiadă. ”E o decizie grea, dar o să revin mai puternică”.

Problemele medicale ale Simonei Halep (29 de ani) au început în timpul turneului de la Roma. Astfel, pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul doi al turneului italian. La scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc, simona Halep a fost nevoită să abandoneze din cauza unei accidentări la gambă.

Din cauza acestei accidentări Halep a ratat și turneele de la Roland Garros și Bad Homburg. Toată lumea spera ca Simona să-și poată apăra titlul la Wimbledon. Din păcate campioana noastră e fost nevoită să se retragă și de la Londra din cauza acelorași probleme la gambă.

Visul olimpic al Simonei Halep spulberat

Simona Halep și-a declarat dorința de aparticipa la Jocurile Olimpice de la Tokyo încă de la începutul anului. Aceatsa declara cât de mult își dorește să câștige o medalie olimpică pentru România.

100 de zile şi un singur vis, de a fi cel mai bun la Jocurile Olimpice. Eu cred că acest vis poate deveni realitate pentru că în spatele lui sunt mii de ore de muncă şi multă dorinţă. Jocurile Olimpice 2020 Tokyo înseamnă pentru mine încredere şi multă mândrie. Ne vedem la Tokyo şi eu sunt Team România”, declara Simona Halep în luna aprilie.

Însă visul Simonei de a câștiga o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost spulberat de complicațiile accidentării de la gambă. Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu a făcut tristul anunț refritor la absența Simonei de la Tokyo.

„Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al Romaniei. Suntem foarte tristi, stim cat de mult si-a dorit Simona sa participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv”, a declarat Mihai Covaliu la TVR.

Turneul de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo este programat în perioada 24 iulie – 1 august. Până la startul competiției mai este, așadar, o lună, perioadă de timp care se dovedește a fi prea scurtă pentru ca Simona Halep să se recupereze complet.

Halep a participat la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, pierzând în primul tur. La Jocurile Olimpice de la Rio în 2016 nu a participat.

Pentru Simona rămâne încă plauzibil visul participării la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

 

 

Urmăriți Playsport.ro și pe