„Comoara” pe care Ilie Năstase i-a lăsat-o fostei sale soții, Brigitte Pastramă. Afacerea merge excelent

Moldoveanu Camelia / 27.01.2022, 10:25
„Comoara” pe care Ilie Năstase i-a lăsat-o fostei sale soții, Brigitte Pastramă. Afacerea merge excelent

Brigitte Pastramă, fosta soție a lui Ilie Năstase, trăiește o viață de lux cu ajutorul „comorii” pe care i-a lăsat-o fostul lider ATP. Afacerea obținută în urma partajului este singura care-i merge ca pe roate. În ciuda pandemiei de Covid-19, femeia de afaceri a reușit să se îmbogățească.

Brigitte Pastramă scoate bani frumoși din afacerea primită de la Ilie Năstase

Între 2013 și 2018, Brigitte și Ilie Năstase au fost căsătoriți. În urma partajului, bruneta s-a ales cu o un restaurant. Cu toate că domeniul HORECA a fost foarte afectat de pandemie, se pare că pentru soția lui Florin Pastramă au stat altfel lucrurile.

Brigitte și Florin au administrat o shaormerie care nu a mers prea bine. Ulterior, au vândut măști de brand care s-au dovedit a fi contrafăcute și au avut probleme cu legea. După toate aceste încercări, cei doi au reușit să scoată profit tot fin afacerea lăsată de Ilie Năsatase.

Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau! Am pus geamuri glisante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10.000 de dolari.

Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85.000 de mii. Numai scaunele au costat în jur de 10.000 de euro. Florin e bun negociator, a negociat la sânge. A fost multă muncă. Totul e făcut de mine.”, a spus Brigitte Pastramă, pentru Click!

Brigitte se teme și ea de Ciprian Marica

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica este departe de a se termina. Au apărut informații potrivit cărora fostul fotbalist le terorizează pe femeile din viața fostului lider mondial.

Brigitte se teme și ea de Ciprian Marica. Aceasta deține un loc de joacă pe care l-a transformat în restaurant. Unitatea de alimentați publică se află pe fosta proprietate a lui Ilie Năstase, pe care acesta i-a lăsat-o moștenire la divorț. Acum, însă, femeia se teme să intervină scandalul dintre Năstase și Marica, pentru ca acesta să nu o zboare din afacere.

Vă dați seama că el e patronul acum?! Ce pot eu să mai zic că poate mă dă afară cu totul?!”, le-ar fi spus Brigitte unor prieteni, veniți la restaurant.