Comparație inedită a lui Mihai Stoica, după gafa lui Ionuț Radu: „Să nu ne grăbim!”

Robert Zanfir / 01.05.2022, 17:50
Comparație inedită a lui Mihai Stoica, după gafa lui Ionuț Radu: „Să nu ne grăbim!”

Mihai Stoica îi găsește scuze lui Ionuț Radu, după ce portarul lui Inter a „îngropat” șansele la titlu ale milanezilor. Românul a gafat inexplicabil, în eșecul echipei lui Simone Inzaghi pe terenul celor de la Bologna.

Ionuț Radu a fost eroul negativ al ultimei etape din Serie A. Gafa portarului naționalei României a fost comentată pe larg de presa din Italia, dar și de oamenii de fotbal din România. Cele mai mari griji și le face Edi Iordănescu. Selecționerul crede că vina se împarte.

Mihai Stoica îl compară pe Ionuț Radu cu gafeurul Andrei Vlad

Ionuț Radu a ratat șansa primită la Inter. A dat pe lângă minge în deplasarea de la Bologna, iar Inter a pierdut cu 2-1. Campioana a ratat șansa de a trece peste rivala Milan și, cel mai probabil, și-a luat adio de la titlu.

Managerul FCSB crede că totul vine pe fondul lipsei jocurilor. Partida de la Bologna a fost prima din acest an pentru goalkeeperul care a făcut senzație la Campionatul European 2019.

„Ce să spun? Multă lume a sărit pe Vlad, dar se întâmplă, şi la portari se vede. S-a speriat. A avut un meci în Cupa Italiei. Doar un meci! Păcat, mare păcat. Poate atârna greu în cariera lui, acum cineva riscă să-l ia.

N-a mai apărat de mult timp. Portarii se maturizează mai greu, dar… Poate Handanovic i-o fi spus ceva la vestiar, să nu ne grăbim.

Dumfries face gest frumos, că nu lasă camera să filmeze când plânge Radu. Sunt interist, dar dacă ia Milan campionatul, nu-mi pare rău, că ia Tătăruşanu campionatul.

Ginerele meu e milanist şi a spus că vreau să vă batem şi să apere bine Tătăruşanu şi a apărat prea bine penalty-ul ăla”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Andrei Vlad este cunoscut pentru gafele sale în poarta celor de la FCSB. Ultima, în eșecul de la Pitești, cu FC Argeș. Echipa lui Gigi Becali a pierdut cu 1-0, după eroarea portarului.

Ionuț Radu va avea șansa revanșei. Este anunțat titular în meciul jucat duminică, 1 mai, pe terenul celor de la Udinese. Partida este programată de la 19:00.

Nu este doar greșeala lui, cu siguranță că trebuie împărțită și asumată și de cei din jurul lui. E un portar cu viitor în tricoul echipei naționale, dar care trebuie în următoarea perioadă să își asume decizii corecte pentru carieră lui,
Edi Iordănescu, pe Facebook.