Concentrare maximă la Chindia, înaintea barajului de menținere în Liga 1. Emil Săndoi a transmis un mesaj clar după victoria cu Gaz Metan

Ștefănescu Dragoș / 13.05.2022, 20:24
Concentrare maximă la Chindia, înaintea barajului de menținere în Liga 1. Emil Săndoi a transmis un mesaj clar după victoria cu Gaz Metan

Vineri după-amiază, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș s-au înfruntat în ultima rundă din play-out. Târgoviștenii au obținut o victorie facilă și se concentrează acum pentru barajul de menținere în Liga 1. Emil Săndoi a transmis un mesaj clar la finalul meciului de la Ploiești.

Chindia, victorie importantă în fața lui Gaz Metan

Vineri după-amiază, Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș s-au înfruntat în etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1. Partida de la Ploiești avea miză doar pentru târgovișteni, care se pregătesc pentru barajul de menținere în prima ligă.

Partida a fost dominată clar de Chindia, care a deschis scorul în minutul 18 prin Daniel Florea. Puștii de la Gaz Metan au încercat câteva acțiuni timide la poarta adversă dar fără niciun rezultat pe tabela de scor. Elevii lui Emil Săndoi au marcat din nou în minutul 58, prin Marco Dulca. Ocaziile la poarta medieșenilor au continuat, iar Chamed a punctat și el în minutul 83. Până la final nu s-a mai marcat și astfel meciul s-a terminat cu victoria celor de la Chindia cu scorul de 3-0. În urma acestei victorii, Chindia a evitat în baraj adversari puternici și pare favorită pentru menținerea în Liga 1.

Emil Săndoi transmite un mesaj clar înaintea barajului

La finalul partidei de la Ploiești, Emil Săndoi a făcut o radiografie a acestui play-out. Tehnicianul a transmis și un mesaj clar înaintea barajului, concentrarea fiind cuvântul principal la Chindia.

Am și ratat câteva situații clare. A fost și o lipsă de concentrare în unele momente. Cel mai important este că ne-am atins obiectivul. Mă bucur că nu avem jucători accidentați pentru baraj. Vreau să-i felicit pe jucătorii mei dar și echipa adversă. Sunt copii cu potențial. I-am avertizat pe elevii mei, chiar dacă sunt tineri au mult potențial. O să vedeți că mulți dintre ei vor ajunge în Liga 1. Antrenorii de la Gaz Metan merită să fie felicitați pentru ce au făcut în ultima perioadă.

Dacă vom diputa încă de 9 ori acest play-out, vă spun că nu am mai avea aceleași rezultate. Am avut numeroase probleme, nu vreau să le mai reamintesc. Lipsa terenului propriu, arbitrajele, perioada de acomodare a unora dintre jucătorii transferați. Nu pot să acuz pe nimeni din conducerea clubului. Vă spun clar și concis că ne-au lipsit cei doi jucători. Erau marcatori importanți. A trebuit să schimbăm din temelii. Probabil că și-au dorit să plece.

Este un baraj pe care trebuie să-l abordăm cu toată concentrarea. Trebuie să scoatem maximum din cele două partide. Sper să avem și puțin noroc, care ne-a lipsit în acest play-out”, a declarat Emil Săndoi.

Optimism la Chindia, înaintea barajului de menținere în Liga 1

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii de la Chindia au arătat mult optimism în vederea barajului de menținere în Liga 1.

Nu a fost un meci chiar ușor. Am intrat într-un joc haotic la un moment dat, dar rezultatul ne dă încredere pentru viitor. Noi după meciul de la Sepsi a trebuit să o luam de capăt și să fim concentrați la meicurile de baraj. Acum trebuie să o luam de la capăt. Ce a fost a fost. Trebuie să  ne menținem în Liga 1. Acesta este cel mai important aspect, nu contează cu cine vom juca. Cauzele sunt multe, dar mă rezum la una singura. Am obținut prea puțin în play-out pentru a ne putea gândi la mai mult. Trebuie să conștientizăm toți unde ne aflăm și să repornim Chindia. Cu un stadion plin, Chindia ar putea redeveni o forță de luat în seamă în sezonul viitor”, a spus Daniel Florea.

Marco Dulca nu ia în calcul retrogradarea

Sunt niște băieți talentați și sper să-și găsească echipe în Liga 1(făcând referire la jucătorii de la Gaz Metan). Nu am avut mari emoții, nu ne-am gaândit că ar putea să ne facă probleme. Nu conteaza cu cine jucăm. Trebuie să arătăm ca anul trecut și cred că nu vom avea probleme la baraj.

Toată lumea a greșit, toți trebuie să tragem să ieșim din această situație. Nu știu exact ce nu a mers. Toate acumulate au contribuit la această situație.

Mă bucur că sunt în atenția mai multor echipe. Momentan vreau să ajut Chindia să rămână în Liga 1”, a declarat Marco Dulca.