Concertul umanitar pentru refugiații din Ucraina o încurcă pe FCSB la debutul în playoff. Când se joacă meciul cu Farul

Catinca Giosanu 11.03.2022, 07:25
Concertul umanitar pentru refugiații din Ucraina o încurcă pe FCSB la debutul în playoff. Când se joacă meciul cu Farul

Arena Națională va găzdui în perioada următoare un concert umanitar. Acesta este de altfel, cel mai mare concert umanitar organizat la noi în țară. Nu ar fi fost nicio problemă dacă spectacolul nu afecta meciurile din Liga 1.

Jucătorii lui Gigi Becali s-au văzut nevoiți să amâne meciul cu Farul, pentru că Arena Națională va fi ocupată în weekend.

Noi probleme pentru jucătorii legitimați la FCSB

FCSB și Farul s-au întâlnit în urmă cu câteva zile, când trupa lui Gică Hagi s-a impus pe cu scorul de 2-0. Echipa din Constanța speră să înceapă play-off-ul cu un nou rezultat pozitiv, însă planurile le-au fost date peste cap. Și asta, pentru că partida trebuia să se dispute în weekend.

Concertul ”We Are One”, organizat de Pro TV și Saga Festival, într-un proiect caritabil, a amânat partida dintre FCSB și Farul. Concertul va fi organizat cu scopul de a strânge bani, din biletele puse în vânzare, dar și din alte surse, care să vină în sprijinul poporului ucrainean.

Când se joacă FCSB – Farul

Jocătorii nu au fost deloc încântați de faptul că s-a amănat meciul pe care trebuia să îl dispute în weekend, pe Arena Națională, dar îi liniștește faptul că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către oamenii afectați de războiul din Ucraina.

Trupa antrenată de Toni Petrea, FCSB, a găsit s-a înțeles cu partenerii TV ca meciul cu Farul să se desfășoare luni, 14 martie, de la ora 21:00.

Ei sunt artiștii care vor întreține atmosfera pe Arena Națională

Organizatorii au făcut mari eforturi pentru a aduce în fața publicului cât mai mulți artiști. Printre ei se numără vedete precum Armin Van Buuren, Jamala, Inna, Delia Matache sau Feli.

Numele meu este Armin Van Buuren și vă cer ajutorul! Sute de mii de oameni fug acum din Ucraina. Din cauza acestei tragedii am decis să fim împreună.”, a transmis Armin Van Buuren, conform stirileprotv.ro.

”O provocare, dar foarte mulți oameni ne-au sunat, distribuitori, prieteni și au întrebat dacă pot ajuta. Toată lumea vrea să ajute, așa că nu puteam face nimic fară ei. Așteptăm foarte mulți oameni, în jur de 30-40 de mii de oameni. Oamenii pot cumpără bilete până sâmbătă. Sâmbătă deschidem porțile la ora 16, iar la ora 16 pot în continuare să cumpere bilete.”, a spus, la rândul său, un cunoscut organizator de evenimente, pe numele lui Allan Hardenberg.

Urmăriți Playsport.ro și pe