Conflict între Edi Iordănescu și Mario Rondon? “Nu-mi cere să comentez. Pentru mine n-au existat niciodată vedere”

Moldoveanu Camelia / 12.06.2021, 13:50
Conflict între Edi Iordănescu și Mario Rondon? “Nu-mi cere să comentez. Pentru mine n-au existat niciodată vedere”

Edi Iordănescu a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu CFR Cluj după ce a dus echipa pe primul loc. Decizia antrenorului de a pleca de la campioana României a surprins pe toată lumea, mai ales că nu a dat detalii despre motivele despărțirii. S-a certat Iordănescu junior cu Mario Rondon?

Edi Iordănescu s-a sfătuit cu un om drag înainte să ia decizia

Edi Iordănescu nu vrea să explice pe larg motivele plecării de la CFR Cluj
Edi Iordănescu nu vrea să explice pe larg motivele plecării de la CFR Cluj

După ce a câștigat Campionatul și Supercupa cu CFR, Edward Iordănescu a decis că este momentul să se despartă de echipa cu care și-a depășit toate obiectivele în sezonul trecut. Acesta nu a vrut să ofere detalii despre decizia luată, pe neașteptat pentru fanii echipei din Gruia, explicând doar faptul că nu s-a găsit o cale pentru a continua împreună. Întrebat dacă s-a sfătuit cu Anghel Iordănescu, Edi a recunoscut că tatăl său este singurul care cunoaște povestea în profunzime.

Cu el am discutat despre multe subiecte, inclusiv despre CFR. Știe de ce am hotărât astfel, cred că e singura persoană care cunoaște detalii profunde.

Nu mi-a spus dacă să rămân la Cluj sau să plec, el știe că astfel de decizii le poate lua doar persoana aflată în cauză, adică eu.”, a mărturisit fostul antrenor al CFR Cluj.

După plecarea lui Edi Iordănescu, campioana României a reușit să-l convingă pe Marius Șumudică să ocupe banca tehnică. Cu toate că „Șumi-Gol” a avut discuții cu FCSB, Gigi Becali dându-l ca antrenor sigur, și și-ar fi dorit să se întoarcă în Turcia, a ajuns până la urmă la o înțelegere cu CFR Cluj.

A existat sau nu un conflict cu Mario Rondon?

S-a vehiculat faptul că Rondon a refuzat să intre în teren la solicitarea lui Edi Iordănescu. Supărarea ar fi venit din cauza faptului că fostul antrenor al CFR Cluj i-ar fi promis că o să fie titular în meciul contra FCSB, meci terminat cu scorul de 1-1. Pe parcursul jocului tehnicianul a avut nevoie de el, însă fotbalistul a refuzat să mai joace pe motiv că n-a intrat în teren de la începutul jocului.

Nu-mi cere să comentez povești! Jucătorii sunt profesioniști, au contracte, sunt plătiți ca să se antreneze și să intre pe teren atunci când antrenorul apelează la ei.

Pentru mine nu au existat niciodată vedete, nu am considerat niciodată că trebuie să le dau explicații fotbaliștilor care nu sunt titulari. Am încercat să am cu ei doar discuții despre ce ar trebui să îmbunătățească, despre munca lor.

Alex Radu și Vergil Andronache, secunzii mei, au fost mai apropiați de jucători, au încercat să-i țină montați, să-i capaciteze.”, a spus Edi Iordănescu pentru GSP.