Marius Șumudică îi dă credit lui Gigi Becali, în alegerea antrenorului: “Poate fi o surpriză plăcută acest Dinu”

Sorin Chiriac / 30.05.2021, 13:43
Marius Șumudică îi dă credit lui Gigi Becali, în alegerea antrenorului: “Poate fi o surpriză plăcută acest Dinu”

După ce l-a refuzat pe Gigi Becali pentru a ocupa postul de antrenor al FCSB, Marius Șumudică mai îndulcește situația dintre ei. „Șumi-Gol” spune că finanțatorul „roș-albaștrilor” știe cel mai bine de ce l-a ales pe Dinu Todoran ca tehnician și că poate fi o surpriză plăcută a campionatului.

Marius Șumudică îi dă credit lui Gigi Becali, dar recunoaște că nu știe mai nimic despre Dinu

Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB ales de Gigi Becali
Dinu Todoran, noul antrenor de la FCSB ales de Gigi Becali

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali l-a apelat pe Dinu Todoran. Mai precis, Meme l-a sunat iar antrenorul i-a dat ocupat pentru că se afla la biserică împreună cu duhovnicul său. Când a citit mesajul cu scuza refuzului de a comunica în acel moment, Gigi a decis pe loc faptul că el este alesul.

Tehnicianul s-a despărțit de CSM Slatina în luna martie a acestui an. El a mai mai fost antrenor la juniorii lui FC Voluntari și interimar, timp de patru etape, la echipa din Ilfov. Se pare că a fost ales pentru că este un antrenor cuminte, după cum a declarat chiar latifundiarul din Pipera.

Acum Marius Șumidică a vorbit despre cel care a acceptat locul pe care el l-a refuzat la FCSB. Cu toate că nu-l prea a auzit de numele acestui tehnician, Șumi spune că are încredere în deciziile luate de Gigi Becali.

Am fost surprins de alegerea făcută de cei de la FCSB, dar este politica lor, ei știu cel mai bine ce au de făcut. Poate să fie o surpriză plăcută a campionatului acest Dinu, nu știu, nu-l cunosc, nu i-am urmărit rezultatele… Nu am stat să-l urmăresc, de altfel a activat foarte puțin.

Ei stiu cel mai bine, domnul Gigi Becali stie ce are de facut si vom vedea ce se va intampla, rezultatele o sa vorbeasca. Ele tin un antrenor”, a declarat Marius Șumudică pentru sport.ro

“Când l-am sunat, era la biserică”

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali a apelat la varianta pe care o avea pregătită pentru Academie. Dinu Todoran este noul antrenor al FCSB! Tehnicianul s-a despărțit de CSM Slatina în luna martie a acestui an. El a mai mai fost antrenor la juniorii lui FC Voluntari și interimar, timp de patru etape, la echipa din Ilfov. Se pare că a fost ales pentru că este un antrenor cuminte, după cum a declarat chiar latifundiarul din Pipera.

Am ales un antrenor cuminte, Dinu Todoran. A semnat azi, la 18:00. Acum o lună i-am zis lui MM Stoica să-l sune ca să-l aducem la Academie, încă nu se decisese.

Când l-a sunat azi, nu i-a răspuns lui MM Stoica. I-a dat mesaj că nu poate vorbi, era la Căldărușani, la duhovnic, e zi de sărbătoare. Atunci am zis că-l punem antrenor la prima echipă, nu la Academie.

Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Mi-a mers bine în viață. Eu vreau să câștig cu un om bun. Mai bine decât să câștig cu un om rău”, a declarat Gigi Becali la emisiunea „Digi Sport Special”