Confruntare neașteptată între Corina și Anamaria Prodan. „Palmă” dură primită de soția lui Reghecampf

Giosanu Catinca / 28.10.2021, 07:27
Confruntare neașteptată între Corina și Anamaria Prodan. „Palmă” dură primită de soția lui Reghecampf

Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, a lansat un atac dur la adresa Anei Prodan. Tânăra brunetă a atacat-o fără nicio reținere pe actuala soție a antrenorului român. „Palma” primită de agentul de jucători.

Corina Caciuc, atac la Anamaria Prodan

Corina Caciuc, alias Corina Bilcoin sau „Gură de Aur”, face turul presei mondene de când s-a aflat că ar fi însărcinată cu Laurențiu Reghecampf.

După o căsnicie de 13 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. La scurt timp, au apărut și primele poze cu tehnicianul alături de presupusa sa amantă, Corina Caciuc. Anamaria Prodan nu s-a putut abține. Impresara a ieșit public și a mărturisit că însăși soțul ei a dat pozele respective presei. Mai mult, în urma unei discuții telefonice cu antrenorul Universității Craiova, acesta i-a cerut să renunțe la numele de Reghecampf. Totul, după ce fiica regretatei soliste Ionela Prodan a făcut declarații dure despre Corina.

Haideți să fim serioși. Cică nu vrea să ajungă în presă. Să ne amintim când apărea pe la Tv că era violată de Doru Iuga. Vă spun din suflet, pentru noi, pentru familia mea este ceva oribil. Copilul meu vine acasă și spune ca îi e rușine sa iasă din casa pentru ca tatăl lor umbla cu asa ceva. Soțul meu este un om unic și lumea nu a înțeles de ce am tras atat de mult cu el. Nu dau satisfacție nimănui de dragul uneia ca ei.”, spunea Anamaria Prodan în emisiunea ”La Măruță”.

Mesajul transmis de presupusa amantă a lui Reghecampf

Acum, Corina Caciuc o atacă și ea pe cea care nega vehement divorțul de Laurențiu Reghecampf până să se afle că bruneta a rămas însărcinată.

Conform Playtech.ro, iubita antrenorului în vârstă de 46 de ani a cerut ordonanță președințială împotriva impresarei. Se pare că aceasta a adus dovezi care arată că Ana Prodan îi editează pozele și le publică în presă. În plus, bruneta susține că agentul de jucători o denigrează într-un mare fel. Toate aceste ”răutăți” pe care le face impresara ar putea duce la pierderea sarcinei, susține Corina Caciuc, potrivit sursei citate. Femeia a mărturisit că atacurile lansate de impresară o afectează psihic.

Aceeași sursă a relatat că femeia care urmează să-i dăruiască un copil lui Laurențiu Reghecampf este afectată de pentru faptul că Anamaria Prodan a distribuit pe rețelele de socializare poze cu părinții săi, care nu sunt persoane publice.

Prin urmare, soția lui Laurențiu Reghecampf s-ar putea ca de acum încolo să aibă interzis la Corina. Tot sursele au mai indicat că Corina Caciuc nu a cerut bani ca despăgubiri, întrucât nu se pot cere bani prin ordonanță președințială.