EXCLUSIV. Reghecampf n-are milă de Anamaria Prodan. I-a aplicat lovitura decisivă

Moldoveanu Camelia 27.10.2021, 21:19
EXCLUSIV. Reghecampf n-are milă de Anamaria Prodan. I-a aplicat lovitura decisivă

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se complică. Cu toate că, inițial, au lăsat să se înțeleagă faptul că nu o să aibă loc niciun partaj, averea rămânând astfel pe numele amândurora, antrenorul CSU Craiova s-a răzgândit.

Potrivit surselor playsport.ro, campania de denigrare realizată de impresară în ultima vreme a dus la modificarea radicală a termenilor divorțului. Reghe impune noi reguli pe care încă soția sa o să se vadă nevoită, cel mai probabil, să le respecte.

Laurențiu Reghecampf vrea să divorțeze cu partaj

S-a declanșat un adevărat război în familia Reghecampf – Prodan. Miezul problemei? Averea. După ce antrenorul CSU Craiova a anunțat că a depus actele de divorț, multe voci au ridicat următoarea problemă: „Ce se întâmplă cu averea?”.

Până acum cei doi, dar mai ales Ana, au lăsat să se înțeleagă faptul că bunurile o să rămână la comun indiferent dacă se despart sau nu. Cu toate acestea, campania de denigrare dusă de impresară contra soțului, dar și presupusei amante, l-a scos din minți pe Regheampc.

Rănit, probabil îndrăgostit și protector cu cea despre care se spune că o să-l facă iar tată, Corina Caciuc, Laurențiu Reghecampf s-a hotărât să-i deschidă proces impresarei.

Laurențiu este foarte supărat pe faptul că pur si simplu nu a reușit să o convingă pe Ana să aibă un divorț liniștit, în liniște. Așa zicea inițial, da, că nu vrea să împartă nimic, că toată averea rămâne exact așa cum este și că totul rămâne copiilor.

Când a văzut, însă, agresivitatea ei, s-a decis să schimbe foaia. Între ei nu mai există dialog, totul se negociază prin intermediul avocaților. Nu există nici posibilitatea nici să divorțeze la notar, el a deschis deja proces în instanță. Reghecampf este extrem de supărat pe faptul că Ana o face praf pe Corina în mass media și îi photoshopează pozele”, a declarat o persoană apropiată cuplului în exclusivitate pentru playsport.ro.

Antrenorul CSU Craiova nu vrea să mai fie impresariat de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a oferit în urmă cu câteva zile o declarație care a șocat. În stilul caracteristic, impresara a lăsat pe toată lumea cu gura căscată atunci când a mărturisit că este dispusă să se ocupe în continuare de cariera lui Laurențiu Reghecampf.

Nu are nicio legătură. Viaţa privată cu cea profesională cumva merg în mână în mână, dar n-am resentimente. Dumnezeu m-a ajutat să învăţ să iert, să sfătuiesc. Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf. Totul e foarte uşor în viaţă pentru mine, pentru că trebuie să fac paşi mari, aşa cum m-a învăţat familia mea”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Telekom Sport.

Din păcate pentru Ana, lucrurile nu decurg doar după cum își dorește ea. Potrivit surselor playsport.ro, Laurențiu Reghecampf nici nu vrea să audă de o astfel de situație. Antrenorul CSU Craiova exclude cu vehemență posibilitatea de a avea o colaborare pe plan profesional cu Anamaria Prodan.

Urmăriți Playsport.ro și pe