Constantin Budescu a alimentat zvonurile plecării sale de la FCSB cu o poză interpretabilă. Noua „familie” îl așteaptă cu brațele deschise

Dragos Stefanescu 29.12.2021, 14:24

S-a tras cortina peste anul 2021 în Liga 1, iar fotbaliștii au intrat în vacanță. Constantin Budescu își petrece sărbătorile alături de fotbaliștii de la Petrolul și nu se poate abține de la tentațiile culinare.

Constantin Budescu, sărbători alături de jucătorii de la Petrolul

Liga 1 s-a încheiat iar jucătorii echipelor din Liga 1 se află deja în vacanță. Constantin Budescu își petrece sărbătorile de iarnă alături de fotbaliștii de la Petrolul Ploiești, echipă care îl vrea cât mai curând.

”Magicianul” alături de Mario Bratu, Valentin Țicu și Laurențiu Marinescu, cel care care s-a alăturat la începutul lunii decembrie staff-ului tehnic al ploieștenilor se distrează de minune. Mijlocașul s-a delectat cu preparate tradiționale, iar la reunirea lotului celor de la FCSB, ar putea avea kilograme în plus.

Dumitru Dragomir anunță plecarea lui Budescu de la FCSB

Constantin Budescu are zilele numărate la FCSB. Fotbalistul nu a dat randamentul scontat, iar salariul acestuia este foarte mare. Gigi Becali a anunțat că-i va rezilia contractul fotbalistului în pauza de iarnă, dând astfel credit fotbaliștilor tineri din lot.

Având în vedere strategia de la FCSB, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, este de părere că Budescu va merge în Liga a 2-a, fie la Petrolul Ploiești, fie la Hermannstadt.

La FCSB, Becali știe ce face. Chiar dacă face prost, știe ce face. Are grijă de banii lui, cel puțin. Nu e în regulă ce se întâmplă cu Budescu. Când e haos în echipă, îl bagi pe teren 3 minute și jumătate.

A făcut-o pentru ‘a-i da viteză’ lui Budescu. Se duce la Petrolul, e adulat de spectatori. Sau la Sibiu, promovează ușor cu Dani Coman acolo. Unul-doi ani mai poți trage de el. Eu spun că FCSB procedează bine promovând tinerii și forțându-i”, a spus Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

Budescu și Keșeru, pe picor de plecare de la FCSB

Gigi Becali are o strategie clară în următoarea perioadă la FCSB. Latifundiarul vrea să dea credit jucătorilor tineri și să reducă plafonul salarial cât mai mult. Jucători precum Claudiu Keșeru sau Constantin Budescu, care au salarii mari și nu au dat randamentul scontat, au intrat pelista neagră a lui Becali.

Astfel, patronul FCSB a declarat că le va rezilia contractele celor doi, mai ales în contextul în care, după 21 de etape, echipa se află la zece puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Am vorbit cu Budescu și i-am spus „bă, spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem”. O să discutăm și cu Keșeru, ca să încheiem și cu el. Nu vreau să mă cert cu Budescu. Clar nu o să mai joace la noi. Dar este un salariu mare, vreau să restrâng.

Nu are rost să continuăm cu Keșeru, dacă restrâng. Gata, fac altă strategie. Să joace Ianis Stoica, Dumiter, Mamut. De ce să joace un jucător cu 25.000 pe lună și să nu joace unul cu 4000 de euro pe lună?” a spus Gigi Becali.

Urmăriți Playsport.ro și pe