Constantin Budescu a semnat și a fost prezentat oficial: „Sunt foarte fericit că m-am întors”

Ștefănescu Dragoș / 02.08.2022, 15:23
Constantin Budescu a semnat și a fost prezentat oficial: „Sunt foarte fericit că m-am întors”

Petrolul a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de 6 ani. Ploieștenii au reușit câteva mutări importante în această vară pentru a nu avea emoții cu retrogradarea. În cursul zilei de marți, Petrolul a mai reușit o lovitură spectaculoasă. Constantin Budescu a semnat cu ”lupii galbeni” și a fost prezentat în mod oficial.

Constantin Budescu este noul jucător al celor de la Petrolul. ”Sunt foarte fericit că m-am întors”

Petrolul a revenit în primul eșalon al fotbalului românesc după o absență de 6 ani. Ploieștenii au reușit să obțină primul punct în Superliga, în etapa a treia, împotriva celor de la Sepsi.

După acest rezultat pozitiv, fanii Petrolului au un nou motiv de bucurie. În cursul zilei de marți, Constantin Budescu a semnat cu ”lupii galbeni” un contract valabil doi ani. Mijlocașul era liber de contract după despărțirea de FC Voluntari. Sosirea lui Budescu la Petrolul a fost amânată deoarece fotbalistul se află în perioada de recuperare după o accidentare la tendon. În cele din urmă, Budi a decis să se întoarcă la clubul său de suflet, pentru care a mai jucat în perioada 2004 – 2011.

După ce a semnat contractul cu Petrolul, Budescu a oferit câteva declarații pline de entuziasm. El a subliniat încă o dată cât de mult și-a dorit să revină la formația ploieșteană.

Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat, practic, către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cât mai repede și abia aștept primul meci pe Ilie Oană!”, a spus Constantin Budescu.

Când va debuta Budescu la Petrolul

Din cauza faptului că nu este refăcut după accidentarea la tendon, debutul lui Constantin Budescu la Petrolul nu va avea loc prea curând. Președintele clubului ploieștean, Costel Lazăr, a dezvăluit că mijlocașul va putea juca primul meci peste cel puțin o lună de zile.

Discuțiile au început de mai mult timp și, încă de atunci, el mi-a dat asigurări că nu va juca decât la Petrolul! Ceea ce, iată, s-a și întâmplat, chiar dacă a mai fost contactat și de alte echipe, dar a contat faptul că și-a dorit în mod expres să se întoarcă aici. Am apreciat foarte mult că, înainte de a semna contractul, el a vrut să fie sigur că își va relua activitatea fotbalistică. Ne-am asumat cu toții, și conducerea administrativă, și cea tehnică, faptul că trebuie să-l așteptăm să revină și sper să-l revedem cât mai repede pe teren, poate chiar într-o lună, o lună și jumătate”, a declarat Costel Lazăr.