Constantin Budescu, mai aproape de FCSB, decât de CFR! ”Gigi îi poate satisface pretențiile”

Giosanu Catinca / 22.07.2021, 08:45
Constantin Budescu, mai aproape de FCSB, decât de CFR! ”Gigi îi poate satisface pretențiile”

După venirea lui Denis Alibec (30 de ani, atacant) la CFR Cluj, fanii campioanei au luat în calcul o posibilă mutare a lui Constantin Budescu. Totuși, mijlocașul în vârstă de 32 de ani este mai aproape de FCSB, decât de CFR!

Constantin Budescu, mai aproape de FCSB, decât de CFR!

CFR Cluj a dorit, în trecut, să-l transfere pe Constantin Budescu, fostul jucător al celor de la FCSB, dar a pus o condiție. Iuliu Mureșan, fostul președinte al grupării din Gruia, a spus la vremea respectivă că l-ar aduce pe Budescu dacă acesta va costa un milion de euro.

În cazul în care ar ajunge la o înțelegere cu oficialii, s-ar reface cuplul care a excelat în perioada Astra. Budescu și Alibec au evoluat împreună și la FCSB. Nu au avut însă aceleași rezultate ca în tricoul giurgiuvenilor, unde au fost pregătiți inclusiv de Marius Șumudică, actualul antrenor al „feroviarilor”.

Budescu mai are un an de contract cu arabii de la Damac FC. Și patronul FCSB, Gigi Becali, speră ca jucătorul să revină la bucureșteni în perioada următoare. De altfel, afaceristul din Pipera a recunoscut că se numără printre puținii care îi pot satisface pretențiile.

”Gigi îi poate satisface pretențiile”

Chiar dacă mai are un an de contract cu formația Damac, din Arabia Saudită, mijlocașul ofensiv ar fi dorit atât de FCSB, cât și de CFR Cluj. Gigi Becali a recunoscut că este interesat de Budescu, iar internaționalul român chiar i-ar fi promis că va reveni la FCSB.

Eu merg mai mult pe ideea FCSB. Așa cum îl știm noi pe Budi, e mai comod din fire și e posibil să aleagă Bucureștiul. Acum ar putea și să profite. El, dacă știe că îl vrea CFR și FCSB, e posibil să jongleze cu ei și Gigi Becali să-i poată satisfacă plăcerile astea financiare. Eu l-am văzut cum arată acum și arată extraordinar de bine. N-a arătat niciodată atât de bine. Cred că nici la începutul carierei.”, a spus Florin Bratu, într-o intervenție la emisiunea Liga Digisport.

Denis Alibec a dezvăluit că a vorbit și el cu prietenul său, Constantin Budescu. Acesta din urmă a confirmat interesul celor de la CFR Cluj. Primul care a afirmat că Marius Şumudică vrea să-l transfere pe Constantin Budescu a fost tot Gigi Becali. Patronul FCSB părea resemnat cu acest transfer:

Este adevărat că se vor întări prin aducerea lui Alibec, dar eu am auzit că Şumudică îl vrea şi pe Budescu. Dar nu îmi e frică de ei.”, a mai afirmat Gigi Becali.