Controversele uriașe din viața lui Djokovic. De la 5G, la întâlniri amoroase cu femei misterioase

Moldoveanu Camelia / 07.01.2022, 09:59
Controversele uriașe din viața lui Djokovic. De la 5G, la întâlniri amoroase cu femei misterioase

Novak Djokovic se află în centrul unui scandal uriaș după ce a vrut să intre în Australia cu o derogare de la vaccinarea anti-Covid „ușor” suspectă. Însă, nu este pentru prima dată când liderul ATP stârnește controverse profunde. De-a lungul timpului, sârbul a fost de mai multe ori în centrul atenției din cauza credințelor sale neobișnuite. Mai mult, cu toate că se declară un adevărat credincios, se pare că înșelatul nu i se pare un păcat chiar așa mare. Nici pe terenul de tenis nu este neapărat un domn, specialiștii constatând că apelează la trucuri mai puțin fairplay pentru a câștiga.

Djokovic ar fi „călcat strâmb” în viața privată

Djokovic  este căsătorit din 2014 cu Jelena, iubita sa din copilărie alături ce care are doi copii: Stefan de șapte ani și Tara de patru ani. Cu toate că mai mereu au pozat în cuplul perfect, în anul 2019 s-a zvonit că jucătorul de tenis ar fi „călcat strâmb” în afara terenului.

Jelena nu a participat în 2019 la niciun meci disputat de soțul ei la Wimbledon. lucru care a atras imediat atenția tuturor. Mai mult, pe data de 10 iulie, atunci când cei doi își serbează căsătoria, nu a avut loc niciun eveniment special și niciunul nu a postat ceva pe rețelele de socializare. În comparație cu anul precedent, atunci când soția lui Nole a avut un mesaj de dragoste („Te iubesc. Iubirea mea”), totul a fost extrem de ciudat.

Anul 2017 nu a fost unul excelent pentru Djokovic, iar expertul în tenis John McEnroe a subliniat în luna iulie că problemele cu familia îl afectează pe teren. Ce-i drept de-a lungul anilor sârbul a fost de mai multe ori criticat pentru că obișnuiește să aibă prietenii extrem de apropiate cu diverse femei extrem de atrăgătoare.

Lui Nole îi plac prieteniile cu femei HOT

Pe lista cuceririlor lui Nole s-ar fi aflat și starul pop sârb Natasa Bekvalac, cu care s-ar fi cuplat prin 2011. Însă s-a scris că cei doi și-ar fi continuat relația și cinci ani mai târziu, atunci când au fost surprinși în vacanțe separate în Ibiza, în aceeași perioadă. Cu alte cuvinte, în timpul căsniciei cu Jelena. Cu toate că superba artistă a negat totul, zvonurile au continuat și fum fără foc nu iese niciodată.

Apoi au urmat speculații că s-ar fi iubit cu o avocată din Ucraina pe nume Victoria. Contul acesteia de Instagram arăta clar faptul că ea a fost prezentă oriunde Djokovic a fost nevoit să călătorească pentru a participa la turnee.

Și pentru că „gura lumii este slobodă”, s-a aflat cu ușurință despre întâlnirea lui Novak la ceas de seară, în barul The Nice Guy din Los Angeles, cu actrița de Bollywood Deepika Padukone. Cei doi au fost surprinși în timp ce părăseau locația și urcau într-o mașină neagră cu șofer. Jucătorul de tenis s-a grăbit să se scuze în presă și a spus că Dippy (Deepika Padukone) este o prietenă a soției sale, cu toate că Jelena nu se afla la acea ieșire în oraș.

Ulterior, cântăreața sârbă Natasa Bevalac a avut o declarație care nu l-a ajutat deloc pe Nole să scape basma curată. Aceasta a spus în presă că: „Novak ar fi mai fericit dacă s-ar întâlni cu Deepika”.

Un model a primit o ofertă de 60.000 de euro și o vacanță la alegere pentru a se culca cu Djokovic și pentru a filma totul

Pe lângă „prieteniile” destul de suspecte ale lui Djokovic, modelul Natalija Scekic a oferit un interviu revistei Svet&Scandal în care a povestit cum a primit o ofertă cel puțin ciudată. Aceasta susține că o persoană pe care o cunoștea din Londra i-a propus să se culce cu liderul ATP pentru 60.000 de euro și o vacanță la alegere.

Pentru a primi recompensa, Natalija Scekic ar fi trebuit să filmeze totul și să-i trimită filmarea înainte ca aceasta să apară în presă.

Am crezut că este o cameră ascunsă când mi-a spus că trebuie să-l seduc pe Novak și să-l filmez, dar să nu-mi fac griji pentru asta, pentru că urma să deja grijă de asta.”, a spus modelul.

Cu alte cuvinte, persoana care a încercat să o convingă pe Natalija Scekic să întrețină relații intime cu Novak era sigură că liderul ATP o să cadă în plasă.

Ei chiar pregăteau un plan al naibii. Mi s-a spus să-l duc pe Novak undeva într-un loc intim și să filmez totul.”

Novak Djokovic are credințe ciudate

Faptul că Djokovic este împotriva vaccinării anti-Covid-19 parcă nu prea mai surprinde pe nimeni, asta după ce de-a lungul anilor sârbul a avut mai multe declarații cel puțin ciudate. În general, credința și sănătatea sunt două subiecte sensibile pentru liderul ATP.

În 2010 Nole a declarat că este alergic la grâu. Lucru deloc ciudat, se mai întâmplă. Însă, liderul ATP a susținut că s-a autodiagnosticat după ce a apăsat pe stomac cu o felie de pâine. Nu se știe exact ce a descoperit în momentul în care a strivit pâinea de el, însă este convins că grâul nu-i face bine.

Djokovic a mai declarat și că el este convins că prin gânduri pozitive poți transforma apa poluată în apă potabilă. Iar pentru că ale lui credințe trebuiau împărtășite și de oamenii din jur, în 2016 a început colaborarea cu Pepe Imaz. Cel din urmă este cunoscut ca fiind un adept al meditațiilor și un împătimit al terapiei prin îmbrățișat copacii.

Un an mai târziu, în 2017, a avut probleme serioase la cot. A încercat diferite tratamente prin medicina naturistă și alternativă, însă nimic nu a dat roade. S-a operat într-un final printr-o intervenție chirurgicală convențională, însă a declarat ulterior că a plâns trei zile pentru că a fost nevoit să urce pe masa de operații.

Obișnuiește să se plimbe cu o cameră hiperbară, versiunea mobilă, prin turnee. Djokovic își dorește să se expună la oxigen pur sub presiune pentru a-și menține corpul într-o stare cât mai bună. Crede cu tărie în această alternativă terapeutică.

Pe lângă toate acestea, Jelena a fost sancționată de rețelele de socializare după ce a povestit cum ea și soțul ei, Djokovic, au fost infectați cu Covid-19 din cauza 5G. Înainte cu câteva zile de declarațiile Jelenei, Nole a fost văzut petrecând pe cinste într-un club de noapte sârb.

Obișnuiește să joace „murdar”

Când spui Djokovic spui „probleme cu prostata”. Este o glumă, însă sârbul obișnuiește să ceară permisiunea să meargă la baie în timpul meciurilor pentru a se putea relaxa. Pe lângă cele două pauze permise între seturi, atunci când se joacă cinci, Nole obișnuiește să profite de mersul la toaletă.

Regulamentul ATP le permite jucătorilor să părăsească terenul oricând în timpul meciului în cazul în care „sunt chemați de natură”. Interesant este faptul că pentru această pauză nu există limită de timp, iar Djokovic profită la maxim de acest lucru pentru a-și enerva adversarii.

Potrivit unei analize realizate de Wall Street Journal, în 2013 Novak și-a luat pauză pentru a merge la toaletă la fiecare turneu major. Astfel, din 12 pauze pentru a „merge în natură”, după 10 dintre acestea a reușit imediat să câștige setul. Asta îi oferă lui Djokovic, care a câștigat 78,6% din seturile carierei sale la Grand Slams, o rată de succes de 83,3% după o călătorie „prin natură”.

Până și adversarii s-au obișnuit cu această tactică a lui Djokovic de a cere pauză pentru a se redresa. La Australian Open 2015, când Djokovic a luat o pauză medicală în timpul unui meci, Andy Murry a spus: „Nu vă faceți griji pentru el. O face tot timpul.”

Novak Djokovic este Iisus. Sau cel puțin așa spune tatăl lui

S-a stârnit o adevărată isterie după ce liderul ATP a fost blocat în aeroportul din Melbourne. Autoritățile din Australia l-au interogat pe Djokovic în legătură cu adeverința eliberată de o comisie independentă de cele medicale autorizate, document prin care se specifica faptul că jucătorul de tenis nu poate fi vaccinat anti-covid deoarece ar putea suferi reacții adverse grave. Este de menționat faptul că organizatorii Australian Open au acceptat participarea și au aprobat o derogare.

Aflat sub interogatoriu timp de mai multe ore, tatăl marelui sportiv a ieșit la atac în fața camerelor de filmare. Srdjan Djokovic a acuzat Australia că i-ar fi „răpit” fiul.

În mențin închis. Al nostru Novak, mândria noastră. Novak este Serbia și Serbia este Novak. Îl calcă în picioare pe Novak și în acest mod calcă în picioare lumea din Serbia. Ei l-au legat pe Iisus pe cruce și același lucru fac și cu el (n.r. Novak). El a rezistat și încă trăiește printre noi. În același mod încearcă să-l crucifice și pe Novak. Îl subestimează pentru a-l pune în genunchi.”, a declarat tatăl liderul ATP.

În urma celor spuse de Srdjan Djokovic, potrivit The Age, liderul ATP ar putea primi o interdicție de a intra în Australia pentru 3 ani. Autoritățile iau în calcul această posibilitate, ceea ce înseamnă că Novak Djokovic și-ar putea lua adio și de la următoarele trei ediții ale Australian Open, dar și de la celelalte turnee organizate în această țară.