S-a ajuns prea departe?! Novak Djokovic, fără portofel și cu gândaci în cameră. Condițiile de coșmar pe care le îndură în Australia

Robert Zanfir / 06.01.2022, 17:10
S-a ajuns prea departe?! Novak Djokovic, fără portofel și cu gândaci în cameră. Condițiile de coșmar pe care le îndură în Australia

Blocat într-o situație parcă fără ieșire, Novak Djokovic trebuie să îndure condiții de coșmar în Australia. Potrivit presei internaționale, liderul ATP are portofelul reținut pe aeroport, iar camera de hotel în care este izolat ar fi invadată de gândaci.

Novak Djokovic a ajuns în Australia cu o scutire și cu gândul la trofeul de Grand Slam cu numărul 21. Socoteala din Serbia nu s-a potrivit cu cea a gazdelor, care i-au anulat viza. De aici până la scandalul mondial a fost doar un pas.

Novak Djokovic, fără portofel și cu gândaci în cameră. Condițiile de coșmar pe care le îndură în Australia

Novak Djokovic a ajuns în Australia nevaccinat și cu o viză neconformă. Liderul ATP a fost reținut timp de 9 ore pe aeroport, unde i-au fost reținute și actele.

Apoi, a fost plasat în carantină într-un hotel din Carlton. Între timp, Djokovic a contestat decizia autorităților locale, dar apelul se va judeca abia luni.

Până atunci, celebrul tenismen va trebui să suporte condiții cu mult sub standardele lui. Conform celor de la Tennisworldusa, Nole este invadat de gândaci în camera de hotel.

Mai mult, rămas și fără acte, care au fost reținute pe aeroport, sârbul nu poate fi vizitat nici de soție sau de familie.

Ratează Australian Open?

Scandalul în care este implicat Nole a luat proporții uriașe. Tatăl jucătorului a trecut la declarații tari, iar cele două țări, Australia și Serbia, au ajuns la cuțite și sunt în pragul unui scandal diplomatic.

„Îl putem întemniţa în seara asta, mâine îl putem încătuşa, dar adevărul este că apa mereu găseşte drumul. Novak este ca Spartacus al lumii noi, el nu tolearează nedreptatea, ipocrizia, colonialismul.

El luptă pentru egalitatea tuturor oamenilor de pe planetă. Asta indiferent de culoarea pielii, de statusul social sau de credința fiecăruia”, a izbucnit Srdjan Djokovic.

Australian Open 2022 este programat în perioada 17-30 ianuarie. Organizatorii au anunțat că toţi jucătorii care vor să participe trebuie să fie vaccinaţi cu ambele doze împotriva COVID-19.

Novak Djokovic (34 de ani) este campionul en titre de la Australian Open.

Eu nu înțeleg de ce s-a dus acolo? Ce să cauți, când știai care sunt legile. Cum să joci tu nevaccinat, iar ceilalți vaccinați? Cum credea că o să meargă? Dacă alea sunt regulile, trebuie să le respecți și aia e. Eu unul nu mă duceam dacă nu știam sigur că joc
Ilie Năstase, la ProTV