Copilul-minune de la FCSB va pleca pe milioane de euro! Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie după acest anunț

Catinca Giosanu 12.01.2021, 23:16
Copilul-minune de la FCSB va pleca pe milioane de euro! Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie după acest anunț

Copilul-minune de la FCSB va pleca pentru un salariu mare. În vârstă de numai 18 ani, Octavian Popescu este lăudat de mai toate vocile din fotbalul românesc. Inclusiv Adrian Porumboiu a fost impresionat de evoluțiile tânărului sportiv.

Copilul-minune de la FCSB va pleca pe milioane de euro

Fotbalistul internațional român care joacă la FCSB va pleca din România pentru o sumă-record. Cel puțin așa susține fostul arbitru și patron al celor de la FC Vaslui.

”Îmi mențin afirmația. Singurul care va sparge piața transferurilor este Octavian Popescu, copilul, nu Lampard. Va fi cel mai mare fotbalist pe care îl așteaptă România.

Va pleca pe o sumă cu multe zerouri. După ce îl vedem că joacă meci de meci, cifrele prezentate se vor confirma. Poate să dea lovitura cu copilul ăsta. Va fi un adevărat succes.” a declarat Porumboiu, pentru realitateasportiva.net.

Gigi Becali: ”Va fi al doilea geniu al României, după Hagi”

La cei 62 de ani ai săi, Gigi Becali este extrem de încântat de faptul că are în lot un tânăr fotbalist, despre care crede că va ”călca” pe urmele lui Gică Hagi.

”Cel mai mare jucător din toate timpurile a fost Hagi. Iar jucători precum Hagi, Messi, Ronaldo sunt fenomene. Eu zic că al doilea geniu care va fi în România, după Gică Hagi, va fi Octavian Popescu ăsta”, a afirmat Becali, într-o intervenție telefonică la emisinea Digi Sport Special.

Mijlocașul FCSB nu s-a impresionat doar pe Becali, ci și pe MM Stoica. Acesta i-a transmis lui Becali că mijlocașul din lotul FCSB-ului i-ar fi eclipsat pe Man, Coman și Moruțan.

”MM mi-a zis că e peste toți, la 18 ani. Atunci, înseamnă că se numește jucător-fenomen. Dacă eu am un jucător de geniu, nu mai spun. Dacă am demonstrat și tot nu credeți. O să fac un transfer de 40-50 de milioane și o să vă închid gura”, a mai spus omul de afaceri.

Octavian Popescu va pleca pe o sumă mare de bani
Octavian Popescu va pleca pe o sumă mare de bani / Sursa Foto: Facebook

Cine este Octavian Popescu?

Octavian Popescu provine dintr-o familie cu tradiție în fotbal, tatăl său, Beniamin Popescu, fiind fost jucător la FCM Târgoviște sau Jiul Petroșani, unde a evoluat pe postul de mijlocaș.

În urmă cu doi ani, pe vremea când evolua pentru Voința Perșinari, acesta povestea cum a tras o spaimă îngrozitoare, după ce a fost amenințat cu un cuțit de un suporter.

”Era să mă omoare! A scos cuțitul la mine. M-a înjurat neîncetat din tribună, iar la final mă aștepta în ușa vestiarului. A scos lama cuțitului, iar eu am rupt-o la fugă.

Am scăpat cu viață, dar la ce-a fost acolo puteam să fiu mort. Ăla e un pușcăriaș nenorocit. Când am ajuns în mașină, de frică m-au luat toate transpirațiile”, a dezvăluit Tavi pentru dbonline.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe