Corinna, detalii despre starea lui Michael Schumacher. Iubire fără margini: „Încă îmi arată în fiecare zi”

Moldoveanu Camelia / 23.09.2021, 08:03
Corinna, detalii despre starea lui Michael Schumacher. Iubire fără margini: „Încă îmi arată în fiecare zi”

Pentru prima dată de la accidentul suferit de Michael Schumacher, Corinna a oferit detalii despre tarea de sănătate fostului pilot de Formula 1. Terapia, sumele colosale investite, dar și dragostea familiei îl ajută pe sportiv să se recupereze.

Michael Schumacher dovedește că își dorește să trăiască

Pe data de 29 decembrie 2013, la schi, Michael Schumacher a suferit un accident grav. Din acea zi, fostul pilot de Formula 1 nu și-a mai revenit niciodată. Familia, și mai ales Corinna, au ținut toată situația departe de ochii curioșilor. Soția sportivului a vorbit pentru prima dată despre acest subiect în documentar realizat de Netflix, „Pilot, idol, legendă”. Cea mai neagră perioadă a familiei sale.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion- tot ghinionul pe care îl poate avea oricine în viață. Este întotdeauna groaznic când spui: „De ce i se întâmplă asta lui Michael sau nouă?

Dar atunci de ce li se întâmplă celorlalți oameni? Bineînțeles, mi-e dor de Michael în fiecare zi. Dar nu doar mie îi este dor de el. Sunt copiii, familia, tatăl său, toți cei din jur.

Adică, tuturor le este dor de Michael, dar Michael este aici. Diferit, dar el este aici și asta ne dă putere, cred. Cred că el este pur și simplu foarte puternic din punct de vedere mental. Extrem de puternic. Încă îmi arată cât de puternic este în fiecare zi”, a spus Corinna.

Fiul fostului pilot de Formula 1, Mick, a vorbit despre drama familiei sale.

„Încercăm să continuăm să fim o familie așa”

De asemenea, femeia în vârstă de 52 de ani a explicat cât de mult îi lipsește faptul că nu îl poate avea pe Michael alături la fel ca înainte. Corinna, însă, a ținut să sublinieze că o să păstreze viața privată departe de public, departe de oricine ar putea să-i invadeze intimitatea soțului ei.

Suntem împreună. Trăim împreună acasă. Facem terapie. Facem tot ce putem pentru a-l face pe Michael mai bun și pentru a-l face să se simtă bine, confortabil.

Și să-l facem să simtă pur și simplu parte a familiei noastră, legătura noastră. Și indiferent de orice, voi face tot ce pot. Vom face cu toții. Încercăm să continuăm să fim o familie așa cum i-a plăcut lui Michael și încă îi place. Și continuăm cu viața noastră.

„Privatul este privat”, așa cum spunea mereu. Este foarte important pentru mine să poată continua să se bucure cât mai mult de viața sa privată. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum îl protejăm pe Michael’, a mai declarat Corinna Schumacher.