Cornel Dinu a luat foc: „Niște impostori!” Nu exclude colaborarea cu Adi Mutu, după ce negocierile dintre FRF și Boloni au căzut

Robert Zanfir / 12.01.2022, 19:58
Cornel Dinu a luat foc: „Niște impostori!” Nu exclude colaborarea cu Adi Mutu, după ce negocierile dintre FRF și Boloni au căzut

Cornel Dinu dă de pământ cu actuala conducere a FRF. Fostul mare jucător al naționalei a vorbit și despre colaborarea cu Adi Mutu, care ar deveni favorit la funcția de selecționer, în cazul în care varianta Boloni va cădea.

Boloni a venit, a văzut și a plecat. Venirea fostului mare mijlocaș pe banca naționalei pare tot mai departe. Răzvan Burleanu a fost nevoit să anunțe un nou termen limită, semn că negocierile cu Boloni sunt blocate.

Cornel Dinu a luat foc: „Niște impostori!” Nu exclude colaborarea cu Adi Mutu

Cornel Dinu se arată deprimat de practicile și de „realitatea” de la Casa Fotbalului. „Mister” spune că nu ar putea colabora cu actuala conducere a FRF, chiar dacă ar accepta să fie sfătuitor pentru Adi Mutu.

Fostul atacant a devenit favorit la cârma naționalei, după ce negocierile cu Boloni au intrat în impas.

„De vreo 8 ani de când sunt impostorii aștia la Federație… Mai pot să-mi compromit principiile, acum la bătrânețe, să fiu angajatul așa zisei Federații de impostori?

E vorba de echipa națională. Am jucat și eu în echipa națională, am fost și căpitan, îmi dădeau lacrimile când se cânta imnul. Era vorba de o concordanță din toate punctele de vedere.

Acum este o ruptură totală, majoritatea care sunt acolo și iau decizii nu au nimic în comun cu fotbalul românesc”, a spus Cornel Dinu la Digi Sport.

Cornel Dinu, „consilier” pentru Adi Mutu

Despre Cornel Dinu s-a spus că ar putea intra în echipa lui Adi Mutu, în cazul în care „Briliantul” va fi numit selecționer.

„Procurorul” recunoaște că are o relație bună cu fostul atacant.

„Nu știu dacă e vorba de consilier sau de consiliere. Sunt niște discuții care au loc probabil pe la Federație. Eu am în continuare o relație de amiciție cu Mutu. Eu sunt foarte apropiat cu el, a jucat o perioadă scurtă la Dinamo. Am avut o discuție cu el în acest sens, că poate o să preia naționala și dacă se poate sfătui cu mine.

Mutu este un tip inteligent, care a jucat la echipe foarte mari. Dar a alege niște soluții, mai ales în condițiile fotbalului nostru din ziua de azi, în care unii joacă pe unde joacă și alții nu joacă… Mă vedeți pe mine să lucrez la această așa-zisă Federație de impostori?

Nu se pune problema. Aa, să-l ajut pe Adi Mutu, asta da. Dar nu o să mă asociez cu acești impostori. Majoritatea care iau deciziile acolo nu au nimic în comun cu binele fotbalului românesc. Nu-mi jignesc bătrânețea cu asemenea indivizi”, a mai spus Cornel Dinu.

Programul României în Liga Națiunilor

România va începe meciurile oficiale în luna iunie. Noul selecționer va avea însă puțin timp să pregătească noua campanie. În martie, România are programate două meciuri amicale.

4 iunie 2022: Muntenegru – ROMÂNIA (ora 21:45)
7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA (ora 21:45)
11 iunie 2022: ROMÂNIA – Finlanda (ora 21:45)
14 iunie 2022: ROMÂNIA – Muntenegru (ora 21:45)
23 septembrie 2022: Finlanda – ROMÂNIA (ora 21:45)
26 septembrie 2022: ROMÂNIA – Bosnia și Herțegovina (ora 21:45)