Gata, s-a terminat discuția FRF-Ladislau Boloni! Răzvan Burleanu a înaintat ultima ofertă pentru antrenor

Olteanu Ștefan / 11.01.2022, 14:09

Negocierile dintre FRF și Ladisalu Boloni au ajuns la final, odată cu a treia întâlnire directă dintre cele două părți. Răzvan Burleanu i-ar fi transmis o ultimă ofertă antrenorului, iar decizia se află acum doar în mâinile lui Boloni. Pe ce durată ar urma să fie semnat contractul și ce salariu ar urma să încaseze tehnicianul de 68 de ani.

FRF a pus capăt negocierilor. Ultima ofertă trimisă pe numele lui Ladislau Boloni

După mai multe întâlniri directe, trei mai exact, FRF și Ladislau Boloni au ajuns la capătul negocierilor. Așa cum PlaySport.ro v-a prezentat în exclusivitate, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au zburat în Franța la finalul lunii decembrie pentru a demara negocierile cu Boloni. Ulterior, sosit în România, Boloni a purtat în prima săptămână a acestui an o nouă discuție, de câteva ore, cu oficialii FRF. Însă, din nou, nu s-a ajuns la o înțelegere.

AS.ro anunță că, luni, pe 10 ianuarie, între FRF și Ladislau Boloni a avut o nouă întâlnire directă, în cadrul căreia Răzvan Burleanu i-a transmis antrenorului ultima ofertă.
Potrivit sursei citate, această ultimă propunere i-ar asigura lui Boloni un salariu de 30.000 de euro lunar și un contract valabil pe doi ani, ce are ca obiectiv calificarea naționalei la Campionatul European din 2024.

Pe plan financiar, cele două părți ar fi bătut deja palma. Însă, în ceea ce privește durata contractului, Boloni ar fi în continuare nemulțumit. Tehnicianul și-ar fi dorit un contract pe 4 ani, care să îi permită mai mult timp pentru a reuși reconstrucția echipei naționale.
Rămâne de văzut ce decizie va lua Boloni, însă după cum sursa citată a anunțat, aceasta va fi ultima ofertă înaintată de FRF pentru fostul antrenor al lui Panathinaikos.

Edi Iordănescu rămâne o variantă pentru echipa națională

În cazul unui eventual refuz al lui Ladislau Boloni, FRF are în continuare și alte nume pe listă. Edi Iordănescu sau Adrian Mutu sunt doar două dintre variantele propuse pentru postul de selecționer.
De altfel, Mihai Stoichiță dezvăluia recent că a avut mai multe întâlniri cu Iordănescu Jr.

Edi Iordănescu nu este a 4-a, a 5-a variantă. Toți au fost variante care au fiecare ceva de spus. Alea nu au fost voturi, alea au fost propuneri. Să nu vă gândiți că sunt alte nume decât cele vehiculate de dumneavoastră.
E foarte greu să faci o analiză. Aici nu e vorba de o strategie, ci de o analiză. Să avem cât mai multe șanse să câștigăm meciurile. Decizia trebuie să pară cât mai logică.
Nu pot să vă răspund de ce nu s-a vorbit cu Victor Pițurcă. Și el era în lista de propuneri. Nu a căzut de pe listă, e tot acolo. Deocamdată să discutăm cu cei cu care s-a discutat.

Edi este un antrenor important, nu un nume într-un sertar. Nu cred că este a patra sau a cincea soluție. Sunt multe, nu ai cum să vorbești cu toți în acelaȘi timp.

Cu Edi am vorbit. Am avut multe întâlniri, în care am vorbit multe lucruri. Cred că o să mai avem o discuție, suntem în contact. Pe Edi îmi aduc aminte că eu l-am băgat prima dată să joace în Liga 1, prin 1996, dacă îmi aduc aminte”, a spus Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.