Situație tensionată la FRF. Răzvan Burleanu a mutat termenul limită pentru anunțarea noului selecționer

Robert Zanfir / 12.01.2022, 18:51
Situație tensionată la FRF. Răzvan Burleanu a mutat termenul limită pentru anunțarea noului selecționer

Răzvan Burleanu a avut o primă reacție după începerea negocierilor cu Ladislau Boloni. Finalizarea discuțiilor întârzie, iar președintele FRF a anunțat un nou termen limită. Semn că, cel mai probabil, varianta Boloni a căzut.

Varianta venirii lui Ladislau Boloni la echipa națională pare din ce în ce mai departe. Negocierile cu fostul mare jucător al naționalei s-au întins pe mai multe zile și au avut trei episoade. Playsport a prezentat pe larg culisele discuțiilor.

Situație tensionată la FRF. Răzvan Burleanu a mutat termenul limită pentru anunțarea noului selecționer

Deși la un moment dat părea ca și instalat, Ladislau Boloni nu a primit ceea ce a cerut din partea oficialilor FRF. Playsport a aflat că tehnicianul a fost nemulțumit de durata de 2 ani a contractului.

Președintele FRF a avut o primă reacție despre amânarea numirii noului selecționer. Potrivit Digi Sport, Răzvan Burleanu a fixat un nou termen limită pentru alegerea și anunțarea noului antrenor al naționalei.

„Avem un nou deadline în ceea ce privește numirea selecționerului. Într-o discuție pe care am avut-o cu președintele FRF, acesta mi-a spus că vom avea selecționer până începe Liga 1.

Acest termen pe care ni-l indică ne spune câte ceva. Ne spune că negocierile cu Laszlo Boloni nu au condus spre o finalizare, spre semnarea unui contract.

Președintele FRF ar fi fost mai optimist, Boloni se află de câteva zile în România. Ar fi trebuit ca lucrurile să se rezolve sau cel puțin să se discute în continuare față în față”, a transmis Vali Moraru, moderator Digi Sport.

„Putem spune în sfârșit că avem un selecționer!” Omul care i-a câștigat încrederea lui Viorel Moldovan

Viorel Moldovan este convins că naționala ar câștiga în sfârșit un selecționer adevărat, în cazul în care Ladislau Boloni va fi numit de FRF.

„Îl cunosc foarte bine și am un raport foarte OK cu Loți, ținem legătura, mai discutăm din când în când. Am jucat împotriva lui, l-am avut și ca selecționer. Mie mi-ar plăcea să vină, dar nu știu care este situația.

Bănuiam că vor fi complicate negocierile. Din punctul meu de vedere, ar fi o soluție excelentă. Am putea spune că, în sfârșit, avem un selecționer.

Asta nu înseamnă că vor veni imediat rezultatele, știm prea bine situația din fotbalul românesc. Dar este un antrenor priceput, i-au trecut prin mână foarte mulți jucători, jucători tineri”, a declarat Viorel Moldovan.