Coșmar incredibil trăit de Mihaela Buzărnescu alături de Marco Dulca. “Am acceptat insulte umilințe. Un abuz mental!”

Moldoveanu Camelia 30.03.2022, 16:45
Coșmar incredibil trăit de Mihaela Buzărnescu alături de Marco Dulca. “Am acceptat insulte umilințe. Un abuz mental!”

Mihaela Buzărnescu a recunoscut despărțirea de Marco Dulca și a dezvăluit prin ce coșmar a trecut alături de fotbalistul legitimat la Chindia Târgoviște. Jucătoarea de tenis îl acuză pe fiul selecționerului Cristi Dulca de abuz mental.

Mihaela Buzărnescu a revenit pe Instagram cu o postare uluitoare

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au format, până acum ceva timp, un cuplu, spre surprinderea multora. În ciuda diferenței de vârstă, fotbalistul având 22 de ani și jucătoarea de tenis 33 de ani, cei doi sportivi păreau să se înțeleagă minunat. Mai mult, au fost într-o vacanță exotică împreună, în urmă cu aproape trei luni. Se pare că după acea escapadă romantică s-a și produs ruptura.

Jucătoarea de tenis a decis să-și închidă contul de Instagram pentru o vreme, iar pe Facebook era complet absentă. Într-o postare de la finalul lunii ianuarie, Mihaela Buzărnescu le explica fanilor că s-a accidentat și că trage din greu să revină pe teren, motiv pentru care sta departe de rețelele de socializare.

Marco Dulca, acuzat de abuz mental de către Mihaela Buzărnescu

Însă, nu doar problemele profesionale au ținut-o departe de ochii curioșilor, ci și problemele personale. Playsport.ro a semnalat posibila problemă din paradis în luna februarie, însă Miki abia acum a recunoscut că relația cu Marco Dulca s-a încheiat. Din nefericire, se pare că fotbalistul ar fi avut un comportament total neadecvat față de iubita sa, comportament pe care Mihaela Buzărnescu l-a caracterizat ca fiind un „abuz mental”.

Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, este mesajul pe care Mihaela Buzărnescu l-a postat pe contul ei oficial de Instagram.

Mihaela Buzărnescu, mesaj despre despărțirea de Marco Dulca. Susă: Instagram
Mihaela Buzărnescu, mesaj despre despărțirea de Marco Dulca. Susă: Instagram

Cristi Dulca: „Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită”

Dacă Marco Dulca a decis să renunțe la pozele cu iubita sa, tatăl acestuia, Cristi Dulca încă le păstrează. Selecționerul echipei naționale de fotbal feminin s-a bucurat foarte mult pentru fiul său atunci când l-a văzut extrem de fericit alături de Miki, motiv pentru care le-a dedicat câteva postări pe Instagram.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii.”, a spus Cristi Dulca, în exclusitate pentru Playsport.ro.