Probleme în paradis? Marco Dulca a șters toate pozele cu Mihaela Buzărnescu

Moldoveanu Camelia 22.02.2022, 16:14

Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu par să aibă probleme în relație. Momentan, cei doi nu au vorbit despre o despărțire, însă fotbalistul a șters toate pozele de pe Instagram cu iubita sa. Și asta nu este tot. Miki a făcut și ea un gest greu de neînțeles.

Se pare că au apărut probleme mari în relația dintre Marco Dulca și Mihaela Buzărnescu

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, și fotbalistul Marco Dulca, 22 de ani, formează un cuplu de câteva luni. Ciudat este faptul că cei doi nu s-au mai pozat împreună de ceva vreme, lucru extrem de neobișnuit dacă este să ne amintim cum se alintau în Story-urile de pe Instagram.

Mai mult, fotbalistul legitimat la Chindia Târgoviște a șters toate pozele cu iubita sa. Marco Dulca era foarte mândru de relația cu Mihaela Buzărnecu și nu ezita să se afișeze împreună peste tot. Obișnuiau să-și dedice și texte pline de iubire, până de curând.

Șirul lucrurilor „suspecte” din relația lor nu se încheie aici. Mihaela Buzărnescu este total absentă în ultima perioadă, atât de pe rețelele de socializare, cât și din turneele de tenis. La finalul lunii ianuarie, Miki explica pe Facebook, printr-o postare, faptul că este accidentată și că luptă să se recupereze.

Mihaela Buzărnescu a renunțat la contul de Instagram

Eliminarea de la Australian Open 2022 a determinat-o pe Mihaela Buzărnescu chiar și să renunțe, imediat după, la Instagram, platforma de socializare pe care era mereu extrem de activă și aproape de fani.

Probabil ca multi dintre voi v-ati intrebat de ce sunt absenta in ultima perioada de pe social media, dar si de la turnee. Din pacate, problemele de sanatate nu au disparut, dar lucrez zilnic sa ma recuperez si sa revin in cea mai buna forma posibila. Va multumesc mult celor care imi sunteti alaturi si ma sustineti mereu. Ne revedem curand pe terenul de tenis 🎾”, a scris Mihaela Buzărnescu pe Facebook, la finalul lunii ianuarie.

Dacă Marco Dulca a decis să renunțe la pozele cu iubita sa, tatăl acestuia, Cristi Dulca încă le păstrează. Selecționerul echipei naționale de fotbal feminin s-a bucurat foarte mult pentru fiul său atunci când l-a văzut extrem de fericit alături de Miki, motiv pentru care le-a dedicat câteva postări pe Instagram.

Fotbalistul celor de la Chindia Târgoviște și jucătoarea de tenis au postat ultima dată fotografii împreună în urmă cu aproximativ două luni. La acea vreme ei se bucurat de razele soarelui în Maldive, într-o vacanță superbă.