Coșmar pentru Ianis Hagi. Anunțul total neașteptat venit din Scoția

Moldoveanu Camelia / 12.12.2021, 15:04
Coșmar pentru Ianis Hagi. Anunțul total neașteptat venit din Scoția

Ianis Hagi are probleme la Ranger din cauza schimbărilor pe care le impune noul antrenor, Giovanni van Bronckhorst. Mijlocașul român are de luptat mult pentru a demonstra că merită să prindă primul 11 în nou sistem de joc.

Noul sistem de joc îl pune în dificultate pe Ianis Hagi. Coșmar pentru mijocașul român

Rangers și-a schimbat sistemul de joc sub comanda tehnicianului olandez. Astfel, campioana Scoției a trecut de la 4-3-3 la 4-2-3-1. În aceste condiții, Ianis Hagi a fost nevoit să joace contra Lyon ca număr 10, însă nu s-a descurcat prea bine în această postură.

Ianis trebuie să-i demonstreze lui Giovanni van Bronckhorst că merită să prindă primul 11, asta după ce cu Lyon a jucat 60 de minute și  nu a avut niciun șut pe poartă. Mai mult, fiul lui Gică Hagi a primit nota 6 după ce a pierdut de șapte ori mingea și a avut o prestație ștearsă.

Ianis Hagi a jucat număr 10 joi și nu cred că asta e potrivit pentru Rangers. Un decar trebuie să și alerge în adâncime uneori, dar și să fie un adevărat mijlocaș, să fie competitiv și să încerce să recupereze mingea.

În față ai un atacant ca Alfredo Morelos, care nu e rapid. Cu Hagi și Morelos nu e suficientă viteză. Problema pe care Hagi o va avea este că, dacă nu joacă număr 10, va fi obligat să evolueze în bandă, iar obiceiul său este să aducă mingea din tușă spre centru”, a explicat antrenorul scoțian, conform Daily Record.

Între timp, până se așează lucrurile la Rangers, Ianis Hagi se ocupă de viața personală. Vezi pe PlaySport.ro, în exclusivitate, ce schimbare uriașă o să se producă în viața fiului lui Gică Hagi. Elena, iubita sa a luat o decizie importantă.

La un pas să-și îndeplinească marele vis

Rangers a reușit să se califice în play-off-ul Europa League, terminând pe locul doi în Grupa A, după Lyon. Astfel, campioana Scoției urmează să se lupte la baraj cu echipe precum: Dortmund, Barcelona, Leipzig sau Sevilla.

Misiunea echipei lui Ianis Hagi o să fie una destul de dificilă. Cu toate acestea, Ianis Hagi se roagă la Dumnezeu pentru a avea parte de un meci pe Camp Nou. Fiul lui Gică Hagi visează să joace la Barcelona, iar un meci contra „roș-albaștrilor” ar reprezenta cea mai mare provocare din cariera sa.

Pe Camp Nou n-am reuşit să joc. Am ajuns să mă uit la meciuri, am fost pe stadion, dar n-am reuşit deocamdată să joc. E un vis de-al meu să joc pe Camp Nou. Doamne ajută!”, a declarat Ianis Hagi, pentru as.ro.