Ianis Hagi pregătește o mare „bombă”. Mijlocașul lui Rangers calcă pe urmele „Regelui”

Moldoveanu Camelia / 12.12.2021, 14:35
Ianis Hagi pregătește o mare „bombă”. Mijlocașul lui Rangers calcă pe urmele „Regelui”

Ianis Hagi și superba sa iubită, Elena, sunt pregătiți să treacă la nivelul următor al relație. Tânăra a luat o decizie importantă pentru a putea fi alături de mare sa iubire. Cei doi îndrăgostiți au o relație cât se poate de serioasă și și-au făcut deja planuri de viitor. Fotbalistul urmează exemplu familiei sale, iar Gică Hagi nu poate să fie decât extrem de fericit.

Elena, iubita lui Ianis Hagi, a luat o decizie radicală

Mijlocașul echipei naționale de fotbal a României a decis în această vară să se afișeze public, într-un parc din București, cu tânăra care i-a furat inima. Ianis Hagi se iubește cu Elena Tănase, o tânără din Constanța. Ea a studiat la liceul „Mircea cel Bătrân”, cel mai prestigios liceu din Constanța, și a decis să-și continue studiile înscriindu-se la facultate.

Pe 21 august, Elena Tănase, iubita lui Ianis Hagi, a provocat un accident rutier în Scoția. Tânăra se afla la volanul unui Porsche care nu avea asigurare și care îi aparține atacantului lui Rangers. Se pare că iubita lui Ianis a pierdut controlul autovehiculului, provocând un carambol în care au fost implicate patru mașini.

Toate semnele indicau faptul că Elena îl vizitează foarte des pe Ianis, însă, potrivit surselor PlaySport.ro, aceștia se pregătesc să se mute împreună în Scoția. Tânăra din Constanța a decis să renunțe la cursurile de zi ale facultății și să se mute la fără frecvență. Totul pentru a putea fi cât mai timpul alături de fiul lui Gică Hagi și pentru a-i oferi tot sprijinul în cariera de fotbalist.

„Vinovată” pentru performanțele mijlocașului

Relația dintre Ianis Hagi și Elena Tănase este una cât se poate de serioasă, iar părinții amândurora se bucură de acest lucru. Mai mult, familiile au fost complet de acord cu decizia tinerei. Cert este faptul că relația celor doi o să ducă pe viitor la o căsătorie. Dacă este să ne uităm la căsnicia dintre Gică Hagi și Marilena, sigur „Prințul” Ianis o să aibă o familie foarte fericită.

Elena a început să-și dedice tot mai mult timp relației, susținându-l pe Ianis Hagi la fiecare meci, din tribune. Pe lână asta, se pare că superba constănțeancă este și „vinovata” performanțelor  fotbalistului. Ea se ocupă cu foarte mare grijă și dragoste de alimentația strictă pe care trebuie să o urmeze mijlocașul român.

Ianis Hagi este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști români și foarte iubit de tinerele generații. Ce-i drept, fiul lui Gică Hagi este un adevărat exemplu de urmat din multe puncte de vedere. Dacă este să ne uităm la viața privată, internaționalul român a fost mereu extrem de discret și a avut grijă să-și clădească o relație cât se poate de serioasă și stabilă. În ciuda reputației proaste pe care o au fotbaliștii când vine vorba de angajamente personale, Ianis Hagi a fost mereu foarte departe de un astfel de scenariu.

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro.

Cine este „cuscrul” lui Gică Hagi

Dimciu-Palavoti Tănase, tatăl Elenei, este un om de afaceri din Constanța care deține afaceri în agricultură și construcții, potrivit cancan.ro. „Cuscrul” lui Gică Hagi este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați machedoni din Constanța. Ianis se poate mândri cu o soacră superbă, Liliana Tănase fiind și foarte apropiată de fiica ei.

Potrivit aceleiași surse, în 2019 Dimci Tănase (fratele Elenei) și-a botezat copilul la un local de fițe din Mamaia. Invitații au fost aleși pe sprânceană, numai unul și unul. Printre oaspeții importanță s-a aflat și familia Hagi. „Regele” s-a fotografiat la acel eveniment alături de Cătălin Măruță, care era acolo pentru a prezenta botezul nepoatei lui Dimciu-Palavoti Tănase.

„Socrul” lui Ianis Hagi este un om credincios, dovadă stă șiragul de mărgele (mătania) pe care îl ține în mână chiar în pozele de la eveniment. Astfel de mătănii „komboloi” pot fi observate și la un alt machedon foarte credincios, Gigi Becali. Ar mai fi de precizat că fratele Elenei Tănase s-a căsătorit și el cu o fată înstărită. Dimciu-Palavoti Tănase și Gică Apostol sunt socrii, cel din urmă fiind proprietarul uneia dintre cele mai mari ferme din România, Tolil Company SRL.