Cosmin Contra este ademenit de fosta câștigătoare a Cupei Cupelor. „Guriță”, negocieri cu o formație de tradiție din Spania

Radu Bordei 07.01.2021, 13:18
Cosmin Contra este ademenit de fosta câștigătoare a Cupei Cupelor. „Guriță”, negocieri cu o formație de tradiție din Spania

Cosmin Contra este ademenit în Spania. Una din echipele de tradiție din Peninsula Iberică este în mare suferință și caută soluții de salvare. „Guriță” ar putea reprezenta o opțiune, mai ales că fostul internațional are experiență în fotbalul spaniol, unde a jucat și a și antrenat. De menționat că  fostul selecținer este liber de contract după ce a întrerupt colaborarea cu cei de la Dinamo

Cosmin Contra este ademenit în Spania

Real Zaragoza este una din formațiile de mare tradiție din Spania. Din păcate, gruparea traversează o perioadă grea în istorie. Acum echipa este în Liga secundă, mai mult, se luptă la retrogradare. De aceea șefii clubului caută soluții pentru a întoarce situația și a salva echipa. Cosmin Contra este văzut cu ochi buni în Spania, de aceea antrenorul român a fost chemat la negocieri. Se pare, însă, că acestea nu au avansat.

Contra își făcuse deja planul și se gândea să aducă o parte din fotbaliștii spanioli din Ștefan cel Mare. Aceștia erau nemulțumiți de situația dezastruoasă de la Dinamo și nu l-ar fi refuzat pe Contra. Borja Valle, Juan Camara sau Aleix Garcia erau pe lista lui Contra. Acest lucru a dus și la supărarea fanilor dinamoviști.

Contra este acuzat de dinamoviști

Suporterii „câinilor”, singurii care au susținut clubul însaceastă perioadă, s-au arătat deranjați de atitudinea lui Contra. Fanii l-au acuzat pe rețelele de socializare că ar fi încercat să facă probleme clubului. Suporterii din DDB au negociat cu fotbaliștii reducerea salalriilor și renunțarea la datorii, pentru a nu falimenta clubul. Suporterii consideră că antrenorul ar fi în spatele deciziei lui Camara sau Garcia de a nu se prezenta la echipă.

Juan Camara (dreapta) și Borja Valle sunt căutați în Spania

Cei doi fotbaliști cer rezolvarea problemelor salariale și, dacă vor depune memorii, vor pune Dinamo într-o situație grea. Iar Contra ar fi avut și el o influență în această decizie. contra a ieșit din inimile fanilor după ce a ales să plece de la club. Mai ales că a și fost unul dintre cei care a garantat pentru Pablo Cortacero. Antrenorul a negat acest lucru, alături de Juan Melero, unul din apropiații săi.

Contra a mai avut o ofertă din Spania

Între timp, „Guriță” a fost căutat de Real Zaragoza dar și de Alcorcon. Pe aceasta a mai antrenat-o și în 206. Alcorcon este și ea implicată în lupta pentru evitarea retrogradării.

Contra nu îl va mai aduce cu el și pe Ionel Gane, fostul colaborator de la Dinamo. „Guriță” s-a supărat după ce Gane a ales să continue pe banca „câinilor”, deși ințial acesta promisese că va sta doar o etapă.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe